Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste Nationale eDebat van start

Datum nieuwsfeit: 10-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
DDS Persbericht:

Het eerste Nationale eDebat is gestart!

Het Nationaal eDebat, het eerste Nederlandse e-maildebattoernooi, georganiseerd door Trouw en De Digitale Stad, is begonnen! 54 debaters zijn samen goed voor 27 elektronische debatten in de eerste ronde. De stelling van deze ronde luidt: "Ons aller privacy moet ondergeschikt zijn aan het bestrijden van de criminaliteit"

Als publiek kunt u de debatten volgen via de site: edebat.dds.nl (klik op eDebat) en u kunt ook zelf commentaar leveren op de debatten, de jurering, of het onderwerp via de commentaarpagina. (klik op commentaar) Hou ook Trouw nauwlettend in de gaten, want dit dagblad besteedt in 'De Verdieping' aandacht aan dit debattoernooi.

Heeft u er spijt van dat u zich niet heeft aangemeld als debater of als jurylid? Mail dan uw naam en e-maildadres naar (edebatorgansiatie@dds.nl) .v.v. debater of jurylid. Dan kunt u meedoen vanaf de tweede ronde: start op 21 januari 2000).

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie