Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 10-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 10-01-2000

Persbericht district Aa & Dommel/

MANNEN GEWOND BIJ ONGEVAL (Schijndel)
Zondagavond zijn twee mannen (25 en 24 jaar uit Schijndel) gewond geraakt bij een ongeval op het Plein 1944 in Schijndel. Ze reden in een auto bestuurd door de 25-jarige Schijndelnaar. Op Plein 1944 raakte de auto een stoeprand, waardoor de Schijndelnaar de nacht over het stuur verloor en met de auto tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. De bestuurder en een 24-jarige passagier werden met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

TE VEEL GEDRONKEN (Schijndel)
In de nacht van zondag op maandag is een 46-jarige man uit Schijndel bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 10 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vond plaats op de Eikenstraat in Schijndel.

INBRAAK (Schijndel)
Het afgelopen weekeinde is ingebroken in een bedrijf aan de Markt in Schijndel. Vanuit het bedrijf werden twee computers gestolen.

INBRAAK GARAGE (Liempde)
In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een garage bij een woning aan de Kasterensestraat in Liempde. De deur van de garage werd opengebroken. Een motor heggenschaar werd gestolen. In de nacht van zondag op maandag werd in Boxtel aan de Schijndelseweg een Ford Escort aangetroffen. De auto stond midden op het verkeersplein, zonder dat er iemand bij was. Bij controle bleek de auto op 4 januari in Nuenen gestolen te zijn. In de auto werd de in Liempde gestolen heggenschaar aangetroffen.

MAN OVERLEDEN (Vught)
Maandagmorgen is een 55-jarige kraanmachinist uit Hoogeloon overleden. De man was rond 07.45 uur bij een bouwwerk aan de Heunweg in Vught in zijn 35 meter hoge kraan geklommen. Toen na enige tijd de kraan niet in beweging kwam, klommen twee medewerkers van het bouwbedrijf naar boven en troffen hem daar aan. De man was onwel geworden. Door de twee mannen werd het slachtoffer nog gereanimeerd. Dit werd later overgenomen door mensen van de ambulancedienst. Ondanks deze inspanningen is het slachtoffer overleden.
De ter plaatse gekomen brandweer kon door de grote hoogte weinig uitrichten. Met behulp van een mobiele bouwkraan is het slachtoffer vanuit de cabine naar beneden gebracht.

WINKELDIEFSTAL (Boxtel)
Maandagmiddag is een 48-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man was in een winkel aan de van Hornstraat in Boxtel betrapt toen hij een fles wijn wegnam. De man kreeg een boete van fl. 240,-.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie