Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Horecava 2000 in Amsterdam RAI

Datum nieuwsfeit: 10-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Horecava 2000, Werelds Gastvrij!
Visie, ambitie en hoge verwachtingen. Drie elementen die onlosmakelijk verbonden zijn aan het jaar 2000. Tegelijkertijd typeren ze Horecava 2000; een vertrouwde vakbeurs, in een nieuw tijdperk. De 44ste editie van de Horecava biedt u uitgelezen mogelijkheden uw visie te laten zien, uw ambities ruim baan te geven en uw koers voor het nieuwe millennium te presenteren. Aan maar liefst 60.000 tot 70.000 horeca-ondernemers en -managers, dus maak gebruik van uw kansen! Horecava 2000 is het meest complete evenement voor uw branche. En gezien de resultaten van 1998 en 1999, een vakbeurs die u vol vertrouwen tegemoet kunt zien.

U kunt zich individueel onderscheiden!
Volwaardige representatie van alle productgroepen. Daar staat Horecava 2000 voor! Als professional in de horecabranche of instellingenwereld krijgt u unieke kansen om te profiteren van de uitgekiende indeling, speciale presentaties, het uitgebreide wedstrijd- en seminar-programma en het groeiende internationale karakter.
U zult naar verwachting één van de naar verwachting 750 exposanten zijn. Een aantal dat garant staat voor een overweldigende uitstraling van een compleet evenement. Aan u de uitdaging om u, als aanbieder/importeur/fabrikant van food, non-food of horecaservices, individueel te onderscheiden.

Horecava 2000: nationaal en internationaal trefpunt. Het karakter van Horecava 2000 is internationaler dan ooit tevoren. Zo organiseert de Food Consultancy Society International (FCSI) The International Hospitality Conference in Amsterdam RAI. Gaat de Northern American Association of Food Equipement (NAFEM) met zo'n 25 grootkeukenspecialisten inschrijven en zijn er verschillende individuele deelnemers uit o.a. Frankrijk en Duitsland en België. Bovendien staan er speciale landenpaviljoens van Italië, Spanje, Amerika en U.K. in de steigers. Al deze bedrijven en instellingen zijn overtuigd van de waarde van de Nederlandse afzetmarkt. Zou daar reden voor zijn? Het projectteam adviseert u graag over de mogelijkheden.

Kwalitatief vakbezoek gegarandeerd.
Op Horecava 2000 ontmoet u de vakbezoekers die u wilt spreken. Dat blijkt ondubbelzinnig uit het bezoekersonderzoek van de afgelopen jaren (zie feiten en cijfers). Om dit hoge bezoekersniveau vast te houden hanteert de organisatie ook in 2000 een gericht uitnodigingsbeleid. Zo'n 65.000 directeuren/eigenaren en leidinggevenden ontvangen een persoonlijke uitnodiging plus een tweede kaart voor zijn/haar collega. Verder wordt gericht geadverteerd in diverse Nederlandse en buitenlandse vakbladen. Bovendien staan er gerichte direct marketingacties naar de facilitaire horeca, als groencentra en tankstations met winkelfunctie in de planning. In totaal kunt u rekenen op niet minder 60.000 á 70.000 vakbezoekers

Millimeters en seconden scoren.
Traditiegetrouw betekent de Horecava een jaarlijkse piek in berichtgeving over ontwikkelingen in de horecabranche. In de slipstream daarvan nemen algemene media bijzondere nieuwe producten en diensten mee. Daarnaast communiceren vakmedia vaak in de vorm van specials, alle ins en outs van de beurs en haar deelnemers. RAI Persvoorlichting is voor en tijdens de beurs actief om uw filosofie, noviteiten of producten onder de aandacht te brengen. Daarnaast initieert Amsterdam RAI zelf tal van uitingen waarin u zich kunt profileren. Op stapel staan dit jaar het Horecava magazine, de catalogus en de internetsite www.horecava.com.
Bovendien zijn er diverse sponsoringmogelijkheden. Na ontvangst van uw inschrijvingsformulier krijgt u een compleet overzicht van de exposure-opties.

Openingstijden
Horecava 2000 vindt plaats van maandag 10 januari tot en met donderdag 13 januari. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot en met 19.00 uur. Donderdag 13 januari is de beurs geopend tot en met 18.00 uur.

Toegangsprijs
De beurs is alleen toegankelijk voor vakbezoekers. Vakbezoekers die niet in het bezit zijn van een uitnodigingskaart kunnen deze, tegen betaling van fl. 50,-- en op vertoon van een uittreksel van de Kamer van Koophandel, bij de kassa kopen. Uitnodigingskaarten worden begin december verstuurd aan de directies van Horecabedrijven die zijn ingeschreven bij het Bedrijfschap Horeca & Catering. Zij ontvangen twee uitnodigingskaarten, één persoonlijk op naam en één voor een collega. Daarnaast kunnen deelnemers tegen een gereduceerd tarief entreekaarten kopen voor hun relaties. U kunt geen gratis entreekaarten aanvragen bij de beursorganisatie van Amsterdam RAI.

Organisatie
Horecava 2000 vindt plaats in Amsterdam RAI. Voor meer informatie over Horecava 2000 kan contact worden opgenomen met het projectteam van de beurs, te bereiken op: Tel: 020 - 549 12 12
Fax: 020 - 549 1843
E-mail: (horecava@rai.nl)

Brancheverwante beurzen
RAI Group organiseert ook de volgende horeca- en retailbeurzen:
* BBB 2000, 24 tot en met 27 januari 2000 (MECC Maastricht)
* European Fine Food Fair, 24 tot en met 26 januari 2000 (MECC Maastricht)

* De Bakkerij Beurs 2000, 26 tot en met 29 maart (Amsterdam RAI)

* Formule & Franchise 2000, 29 en 30 mei 2000 (Amsterdam RAI)

* TABAK plus GEMAK 99, 3 en 4 oktober 1999 (Amsterdam RAI)
* Fair Culinair 2000, 17 tot en met 19 november 2000 (MECC Maastricht)

* Horecava 2001, 9 tot en met 12 januari 2001 (Amsterdam RAI)

* Nederlandse Bakkerij Dagen 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie