Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 10-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten van zondag op maandag
10:15 maandag 10 januari 2000

Martin Panman
0592-361294

Meppel
Klapband op snelweg
Op de A 32 ter hoogte van Meppel vond gisteravond een aanrijding plaats met 2 autos. Tijdens een inhaalmanoevre kreeg de inhalende auto een klapband. De bestuurster van de auto, een 24-jarige inwoonster van Steenwijk, raakte hierdoor de controle over het stuur kwijt en schoof naar rechts, richting vangrail. Daar reed echter een 53-jarige inwoner van Nietap, die de vangrail ingeduwd werd. Er is alleen sprake van materiele schade.

Emmen
Alcomobilist
Even voor de verkeerslichten bij Zuidbarge vond de politie gisternacht een auto in de berm. In de auto zat een 32-jarige man uit Spijkenisse, met een zware alcohollucht om zich heen. De man gedroeg zich agressief bij zijn aanhouding en op het bureau blies hij 800 Ugl. Na verder verhoor bleek dat de man op het Oostereind in Erm, nabij de aansluiting Oostereind/Oude Rijksweg rechtdoor gegaan was en een verkeersbord en een boom geraakt had. Met een snelrechtprocedure kon de man vertrekken.

Emmen
Diefstal van twee koffers met verloskundige instrumenten Uit de auto van een 56-jarige verloskundige uit Emmen is gisteravond een tweetal koffers gestolen. In de koffers zaten belangrijke goederen die de verloskundige nodig heeft om haar werk uit te oefenen. Door twee autoruiten in te slaan onstond veel schade aan de linker- en rechter kant van de auto. Door deze autoinbraak kon de vrouw gisteravond haar werk niet uitvoeren.

Assen
Woninginbraak
Aan de Nic. Beetslaan in Assen is vannacht ingebroken. Aan de achterkant van de woning werd een raam opengebroken, waardoor de inbreker naar binnen is geklommen. De gehele woning werd doorzocht en er is o.a. geld gestolen en sierraden.

Meppel
Diefstal in horecabedrijf
Voor de zesde keer is zondagavond een telefoontoestel gekraakt in een horecabedrijf aan het Kerkplein in Meppel. Een bedrag van ruim honderd gulden werd ontvreemd.
Tevens werden van drie gasten de tassen gestolen, waarin o.a. bankpasjes en geld zaten. De eigenaressen deden aangifte.

Tynaarlo
Woning brand
Aan de Steenakkers in Tynaarlo raakte gisteravond een elektrische deken oververhit. De bewoonster rook tegen 22.00 uur een vieze lucht en zag dat de slaapkamer vol rook stond. De gealarmeerde brandweer had de zaak snel onder controle. Naast brandschade ontstond er ook waterschade in de woning en de woningen van de buren.

Wezup - schuur in brand
In een schuur achter een pannenkoekenboerdelij aan de Wezuperstraat in Wezup brak vannacht brand uit. De schuur brandde tot de grond toe af. Tijdens de brand kwam volgens de brandweer asbest vrij. De brandweer heeft de omgeving met linten afgezet. Vandaag wordt het asbest opgeruimd.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie