Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Taleninstituut Regina Coeli kondigt nieuwbouwplannen aan

Datum nieuwsfeit: 11-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht Regina Coeli

Rosmalen, 11 januari 2000

Taleninstituut Regina Coeli kondigt nieuwbouwplannen aan

Het taleninstituut Regina Coeli gaat haar huisvesting aanpassen, om te kunnen beantwoorden aan de groeiende vraag naar taalcursussen en om het gebruik van moderne onderwijs-technologieën ook in de toekomst verder te kunnen uitbouwen. Op de huidige plaats van het instituut in Vught zal een heel nieuw pand verrijzen.

De ingrijpende nieuwbouwplannen hebben tot gevolg dat het instituut vanaf 1 januari 2000 voor de periode van ongeveer anderhalf jaar de cursussen zal voortzetten op een tijdelijke locatie: Graafsebaan 164, 5244 NL Rosmalen. Het huidige telefoon- en faxnummer en het

e-mail-adres blijven ongewijzigd.

Sinds de jaren zestig hebben de 'Nonnen van Vught' zich ingezet om cursisten in een korte tijd communicatieve vaardigheden bij te brengen in zes talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Regina Coeli is mede dankzij de combinatie van persoonlijk onderwijs en het gebruik van geavanceerde multimedia marktleider geworden op het gebied van taalonderwijs.

Voor meer informatie:

Taleninstituut Regina Coeli
De heer drs. H.W. Jansen van der Sligte (algemeen directeur) tel.: 073 - 684 87 90

U kunt ook onze Internetsite bezoeken: www.reginacoeli.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie