Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 11-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 11-01-2000

Persberichten 11 januari 2000/

Politieberichten

Eindhoven: Snelheidscontrole
Dinsdag is er op de locatie St. Petrus Canisiuslaan, Geldropseweg, Dr. Schaepmanlaan en Heezerweg een snelheidscontrole gehouden. Van de gecontroleerde voertuigen reden er 141 sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 92 km/u.

Helmond: Diefstal uit winkel
?h Dinsdagmiddag om 16.05 uur is in een winkel aan de Engelseweg door een beveiligings-beambte een 25- jarige man uit Helmond aangehouden. De Helmonder had kort daarvoor spijkerpluggen en een tijdklokschakelaar uit de winkel gestolen. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Hij kreeg een boete van fl. 240,- opgelegd.
?h Dinsdagmiddag omstreeks 17.30 uur is in een winkel aan de Veestraat een 18- jarige vrouw uit Helmond betrapt bij het stelen van kleding. Zij werd door het winkelpersoneel overgedragen aan de politie. Aan het politiebureau bleek bij onderzoek dat zij eerder die middag een trui uit een winkel aan de Veestraat had weggenomen. Zij kreeg een boete opgelegd van fl. 480,-

Deurne: Snelheidscontrole
?h Dinsdagmorgen tussen 8.00 uur en 10.00 uur is er op de Milheezerweg een snelheidscontrole gehouden. 481 voertuigen zijn gecontroleerd. 31 daarvan reden sneller dan de toegestane snelheid 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 66 km/u. ?h Dinsdagmiddag tussen 14.00 uur en 15.00 uur is er op de Stationsstraat een snelheidscontrole gehouden. Van de 300 gecontroleerde voertuigen reden er 7 sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 67 km/u. Twee bromfietsers kregen een proces-verbaal omdat zij respectievelijk 46 en 67 km/u reden.

Asten: Snelheidscontrole
Dinsdag tussen 11.00 uur en 13.00 uur is er op de Wilhelminastraat een snelheidscontrole gehouden. Van de 554 gecontroleerde voertuigen, reden er 49 sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 76 km/u. Tevens werd er een bromfietser bekeurd. Hij reed daar met een snelheid van 61 km/u.

Nuenen: Autogordelcontrole
Dinsdagmiddag tussen 14.30 uur en 15.30 uur is er op de Smits van Oyenlaan een autogordelcontrole gehouden. 68 automobilisten werden gecontroleerd. 15 daarvan droegen geen autogordel. Zij kregen een proces-verbaal.

Gemert / Mortel: Bromfietscontrole
Op de locatie Oudestraat en Vossenheuvel is dinsdag een bromfietscontrole gehouden. 24 bromfietsers zijn gecontroleerd. 7 van hen kregen een proces-verbaal omdat hun bromfiets een te hoog vermogen had en 2 omdat zij niet in het bezit waren van een bromfietscertifi-caat.

Valkenswaard: Roodlichtcontrole
Dinsdagmiddag tussen 14.00 uur en 15.00 uur is er op de kruising Luikerweg- Dommelse-weg een roodlichtcontrole gehouden. 6 verkeersdeelnemers kregen een proces-verbaal omdat zij door het roodlicht reden.

Bergeijk: Snelheidscontrole
In de periode van 5 tot 11 januari 2000 zijn er snelheidscontroles gehouden op het Lijnt. Totaal werden er 10049 voertuigen gecontroleerd. 428 daarvan kregen een proces-verbaal omdat zij sneller reden dan de toegestane snelheid van 50 km/u.

Veldhoven: Gestolen bromfiets
Dinsdagmiddag om 13.27 uur is op de Sondervick een 31- jarige bromfietser uit Eersel aangehouden. Hij werd daar gecontroleerd omdat hij te hard reed. De bromfiets bleek van diefstal afkomstig te zijn. Bij fouillering van verdachte werd een busje met traangas en twee messen aangetroffen. De goederen zijn inbeslaggenomen. De verdachte is voor onderzoek ingesloten aan het politiebureau.

Geldrop: Auto in brand
Dinsdagavond omstreeks 20.25 uur is er op de A67 een auto uitgebrand. Oorzaak vermoe-delijk druk van het gas te hoog (back-fire). De eigenaar had net de gastank vol getankt. De brandweer bluste de brand.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie