Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 11-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 11-01-2000

Persbericht district Aa & Dommel/

VROUW MISHANDELD (Boxtel)
Maandagavond is een 24-jarige vrouw uit Boxtel mishandeld. De vrouw liep even na 18.00 uur over het fietspad langs de Brederodeweg in Boxtel. Tussen de oversteek bij de Boerhavenstraat en het verkeersplein werd ze voorbij gereden door twee jongens op een fiets. Even later kwamen de twee terug fietsen en vroegen de vrouw waarom ze daar liep. Hierop reageerde de vrouw niet. Toen de jongens wegreden, werd de vrouw door hen op het hoofd geslagen, waardoor ze kwam te vallen. Door de klap liep de vrouw kneuzingen op aan het hoofd. Het betrof twee jongens tussen de 16 en 19 jaar. Een van hen droeg een petje.
Getuigen die maandagavond tussen 18.00 en 18.30 uur iets hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie Boxtel telefoon 0411 ? 612345.

INBRAAK WONING (Liempde)
Maandagavond is ingebroken in een woning aan de Schietberg in Liempde. Een keuken raam werd opengebroken waardoor men binnen kon komen. De bovenverdieping werd doorzocht. Enkele sieraden werden gestolen.

INBRAAK WONING (Schijndel)
Maandagavond is ingebroken in een woning aan de Meijgraaf in Schijndel. Een deur werd opengebroken waardoor men binnen kon komen. De hele woning werd doorzocht. Een klok werd gestolen.

WINKELDIEFSTAL (Schijndel)
Dinsdagmiddag is een 67-jarige vrouw uit Schijndel aangehouden. De vrouw was in een winkel aan de Molenstraat in Schijndel betrapt toen ze 2 pakjes sigaretten wegnam. De vrouw kreeg een boete van fl. 240,-.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie