Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 11-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 11-01-2000

Persbericht district Land van Cuijk/

HENNEPPLANTEN AANGETROFFEN
Tijdens een alcoholcontrole op de Beersebaan in Cuijk heeft de politie maandagavond een 49 jarige inwoner van Nijmegen aangehouden. De agenten zagen op de achterbank van de auto een aantal dozen staan met kleine hennepplantjes. Na telling op het bureau bleek de man 120 planten bij zich te hebben. Bij een onderzoek in de woning van de verdachte in Nijmegen trof de politie dinsdag nog eens 182 jonge hennepplanten aan. Ook deze zijn inbeslaggenomen evenals 6 assimilatielampen. De verdachte is inverzekering gesteld.

ALCOHOL
Een 67 jarige inwoner van Boxmeer is maandagavond bekeurd omdat hij onder invloed van alcohol reed. De man werd gecontroleerd op de Karel Doormanstraat in Boxmeer. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 1 uur en een boete van f. 390,-.

DIEFSTAL AUTO
Dinsdagmorgen is tussen 09.45 en 10.30 uur een grijze Audi 80, kenteken HL-FS-28, gestolen. De auto stond geparkeerd op het Weijerplein in Boxmeer.

VERKEER
Dinsdagmorgen bekeurde de politie 5 scholieren die zonder licht fietsten op de Boxmeerseweg in Sint Anthonis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie