Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tweede loterij 'Wereldkans' van organisaties Memisa en Miva

Datum nieuwsfeit: 11-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Wereldkans

De hulporganisaties Memisa en Miva organiseren voor de tweede keer Wereldkans, de loterij zonder verliezers. Wie meespeelt met deze loterij maakt niet alleen kans op vele prijzen, maar steunt tevens het werk van deze organisaties in ontwikkelingslanden. De hoofdprijswinnaar gaat op safari in Tanzania en neemt ook een kijkje bij één van de projecten van Memisa en Miva. Bij de vorige trekking won Henk Plantagie uit Den Haag de hoofdprijs.

Hij overhandigde zelf de terreinwagen, die dankzij Wereldkans kon worden gekocht, aan het Ndala ziekenhuis in Tanzania. Plantagie: ,,Onze reis naar Tanzania is een belevenis geworden die we niet zo snel zullen vergeten, geweldig om het werk van Memisa en Miva nu eens met eigen ogen te zien."

Wereldkans-nummers kosten f 12,50 en zijn tot 10 maart te bestellen via 0900- 9898. Meer informatie is te vinden op de internet-site: www.wereldkans.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie