Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Viewlocity stelt Text 100 aan als pr-consultancy

Datum nieuwsfeit: 11-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Viewlocity stelt Text 100 Public Relations aan
als public relations consultancy voor Nederland

Amsterdam, 11 januari 2000 - Viewlocity heeft Text 100 Public Relations aangesteld om zijn promotionele activiteiten in Nederland te voltooien vanaf januari 2000. Viewlocity, een zelfstandige onderneming die is voortgekomen uit Frontec bestaat sinds maart 1999. Het bedrijf concentreert zich puur en alleen op de ontwikkeling en marketing van het product AMTrix™, een universele Enterprise Application Integration-oplossing.

Frontec heeft in Nederland bekendheid opgebouwd met hun systemintegrators en als leverancier van gespecialiseerde maintenance-software. Daarnaast ontwikkelde Frontec ook software voor applicatie-integratie wat leidde tot het ontstaan van Viewlocity.

AMTrix™ is een product dat het berichtenverkeer tussen verschillende applicaties, ERP-systemen en databases nauwkeurig stroomlijnt. Tot Viewlocitys Nederlandse klanten behoren o.a., Philips, Stork, Heineken, Telfort, Lekkerland, Novartis, PTT Post Intern, en Schiphol. "Gezien de track record, en de positieve resultaten, van Text 100 in haar optreden als PR agent voor vooraanstaande ICT bedrijven heeft Viewlocity B.V. doen besluiten om haar PR activiteiten hier onder te brengen. Viewlocity verwacht dan ook dat deze samenwerking op korte termijn zal leiden tot de situatie dat geïnteresseerd Benelux Viewlocity en haar product AMTrix kent en weet te vinden". Viewlocity neemt deel aan het CBDi forum op 18 en 19 januari in het Okura Hotel, Amsterdam, als exposant en met dhr. Bengt Wallentin als spreker.

"Wij zijn, gezien de huidige ontwikkelingen binnen de ICT markt, erg tevreden om onze high tech klantenportfolio te kunnen verbreden met Viewlocity. De ontwikkelingen in de wereld gaan snel. E-commerce bijvoorbeeld neemt een steeds meer vooraanstaande positie in. Willen grote organisaties en multinationals daarin kunnen acteren dan zullen de achterliggende IT-processen optimaal gestructureerd moeten zijn. Viewlocity speelt hier zeer professioneel op in", zegt Jurn Hageman, Country Manager Text 100. Text 100 Public Relations is een wereldwijde organisatie met momenteel meer dan 26 vestigingen wereldwijd. Text 100 is gespecialiseerd in public relations voor de ICT-markt. De vestiging in Amsterdam is 1 augustus 1995 opgericht en heeft op het moment 10 medewerkers en 14 accounts. Text 100 Public Relations BV is verantwoordelijk voor zowel corporate als product PR campagnes in Nederland en Belgie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen
Text 100 Public Relations, Saskia Brandt
E-mail: (saskiab@text100.nl), Tel: +31 (0)20 - 530 4336

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie