Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Travel Unie doet "roadshow" op Vakantiebeurs 2000

Datum nieuwsfeit: 11-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PR-team doet "roadshow" op Vakantiebeurs 2000
Travel Unie pakt uit met groot aantal 'merken'

Dit jaar is weer een groot aantal Travel Unie merken vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Naast de allround touroperators Arke Reizen, Holland International, Fit Vliegvakanties en KRAS SterVakanties zijn ook de specialisten Zeetours Cruises, Isropa en De Boer & Wendel aanwezig om een compleet overzicht te geven van de vakantiemogelijkheden die zij bieden.

De stand van Fit staat in het teken van de unieke EK-acties die Fit in enkele brochures heeft opgenomen. Isropa, specialist in het oostelijk Middellandse Zeegebied, geeft in haar stand een overzicht van haar producten, waarbij de Cyprus-brochure met bijzondere aandacht voor het milieu in het oog springt.

Cruisen is `in'
Zeetours speelt in op het feit dat een cruisevakantie voor steeds meer mensen betaalbaar is. In haar stand is speciale aandacht voor de `cruise van de maand'. In samenwerking met de Holland America Line wordt maandelijks één afvaart tegen een sterk gereduceerd tarief aangeboden.

De Boer & Wendel, gespecialiseerd in rondreizen naar verre bestemmingen, bestaat 25 jaar en komt met een aparte Indonesië-brochure die tijdens de Vakantiebeurs wordt geïntrodu-ceerd. Verder is er speciale aandacht voor het avontuurlijke Discovery-programma dat per 1 april 2000 wordt aangeboden.

Twee stands
Arke Reizen heeft twee stands. Één met de producten `vlieg', `overland' en `steden' en één hele grote stand met `ver'. In deze laatste pakt Arke zoals ieder jaar weer opvallend uit. Bijzondere aandacht is er voor Cuba. Speciaal voor de gelegenheid laat Arke een Cubaanse band uit Havana overkomen.

Ook de zuidelijke staten van Amerika staan in de belangstelling. Uit `deep south' (Alabama, Louisiana, en Mississippi) zijn verschillende gasten aanwezig. Scarlett o'Hara ontbreekt hierbij niet en aan Amerikaans entertainment is volop gedacht. Vanzelfsprekend is het bekende bruine café wederom geopend. Verder heeft Arke een filmzaal waar verschillende bestemmingsfilms worden getoond, waaronder de unieke Cuba-film gemaakt door eigen Arke-medewerkers.

Vitamine V
De stand van Holland International haakt in op de nieuwe `Holland International goes emotional' formule, waarin de belevingswereld van de consument centraal staat. Aan de buitenkant wordt aandacht besteed aan de programma's, te weten `zon', `ver', `city' en `auto'. Binnenin is een centraal plein met de nieuwe Vitamine V belevingsaanpak. Hier zijn een Golden Label-, Ambiance-, Travel Together- en Robinson-hoek ingericht.

Onder KRAS SterVakanties vallen verschillende labels, wat een zeer afwisselend programma garandeert. KRAS heeft ervoor gekozen om in verschillende hallen aanwezig te zijn. Het Amerika- en Zuid-Afrika-product worden in hal 12 tentoon-gesteld.

Voor het My Way-product kunnen de bezoekers terecht in hal 10 bij de actieve & sportieve vakanties. De grote stand van KRAS SterVakanties bevindt zich in hal 9. Hier is aandacht voor onder andere de labels Sterprodukties, Touralp, 55+ Reizen en Funtime.

De nieuwe brochures zomer 2000 van Sterprodukties en Funtime worden op de Vakantiebeurs geïntroduceerd. Als Vakantiebeurs 'special' biedt KRAS SterVakanties bezoekers bij aankoop van de museumjaargids (à ƒ 29,95) aan hun entreebewijs terug te betalen.

Fit Vliegvakanties: hal 9, standnr. D 090,11.15 -11.30 uur
Holland International:hal 9 standnr. B 066, 11.30 - 12.00 uur KRAS SterVakanties: hal 9 standnr. C 010,12.00 - 12.15 uur hal 10 standnr. B 070 hal 12standnr. C 060 /Amerika


046/Zuid-Afrika
Zeetours Cruises: hal 9 standnr. D120,13.30 - 13.45 uur
Isropa: hal 1 standnr. D 032,13.45
- 14.00 uur
De Boer & Wendel: hal 12, standnr. C 018, 15.30 - 16.00 uur
Arke Reizen: hal 9, standnr. D012,15.30 - 16.00 uur
hal 12 standnr. CD 032,16.00 uur

Wij zijn op 11 januari tijdens de vakdag op bovengenoemde tijden bij de diverse stands aanwezig. Graag hopen mijn collega Margreet Arends en ik u deze dag in één van bovenstaande stands te begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Patricia Egelie

manager pers & public relations

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie