Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fiscale informatie op www.fiscaal.nl

Datum nieuwsfeit: 12-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Geachte redactie van Nieuwsbank,

Nijmegen, 12 januari 2000

+++ PERSBERICHT +++ PERSBERICHT +++ PERSBERICHT +++ PERSBERICHT +++

Grote hoeveelheid fiscale informatie op Internet via Fiscaal Startpunt (www.fiscaal.nl)

Bedrijven en particulieren die via Internet op zoek zijn naar fiscale informatie krijgen via het Fiscaal Startpunt toegang tot een grote hoeveelheid artikelen en links.

Op overzichtelijke wijze kan de bezoeker een keuze maken uit 18 gebieden, variërend van Belastingplan 21e eeuw tot Startende Ondernemers. Na de keuze voor een specifiek gebied volgt een overzicht van de beschikbare artikelen en links, die verwijzen naar relevante fiscale informatie die elders op Internet is te vinden. De artikelen en links worden regelmatig gecontroleerd en aangevuld, zodat de actualiteit gewaarborgd blijft.

Een bezoeker van het Fiscaal Startpunt die over een fiscaal onderwerp een vraag wil stellen of behoefte heeft aan nadere informatie, kan op een eenvoudige wijze per e-mail een vragenformulier verzenden. Dit vragenformulier wordt vervolgens doorgezonden naar een fiscale dienstverlener dat gevestigd is in de regio van de vragensteller.

Verder kan de bezoeker zich kosteloos laten abonneren op een fiscale nieuwsbrief, waarmee hij of zij op de hoogte blijft van nieuw opgenomen artikelen en links.

Het Internet-adres van het Fiscaal Startpunt is:
www.fiscaal.nl of www.fiscaal.com.

+++ EINDE PERSBERICHT +++ EINDE PERSBERICHT +++ EINDE PERSBERICHT +++

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie