Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FC Twente wint streekderby van Heracles

Datum nieuwsfeit: 12-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FC Twente

Keywords: Nieuws, nieuws, headlines, FC Twente, FC, Twente, fc, twente, fctwente, fc twente, officieel, official, voetbal, nederland, enschede, Enschede, Nederland, Voetbal, euro2000, vennegoor, Vennegoor, Hesselink, hesselink, booth,Booth,beste, homepage, Homepage

2000-01-12

FC Twente wint derby van Heracles

De eerste echte wedstrijd van het jaar 2000 is door FC Twente gewonnen. We praten weliswaar 'slechts' over een vriendschappelijke wedstrijd tegen Heracles Almelo, een nederlaag of gelijkspel zou toch voor enige hoon vanuit Almelo en omgeving richting de 'grote broer' uit Enschede hebben geleid.

De wedstrijd in het stadion van Heracles stond vanavond bijna geheel in het teken van het afscheid van Folkert Velten. Toch werkte FC Twente niet mee aan een waardig afscheid, want dat zou een afscheid met winst voor Heracles Almelo zijn geweest.

Zoals het een goede profclub betaamt, ging FC Twente ook vanavond voor de winst, hoewel deze wel erg moeizaam tot stand kwam. Toch stond er na 90 minuten spelen een 1-2 op het scorebord. De goals van FC Twente werden door Jan Vennegoor of Hesselink en Andy van der Meyde voor hun rekening genomen.

Lees ook het wedstrijdverslag.


2000-01-11

Nieuwe fanshop geopend

Vanaf vandaag kunnen de supporters van FC Twente terecht in

de geheel vernieuwde Fanshop van FC Twente. FC Twente was één van de eerste Nederlandse voetbalclubs op het internet met een eigen Fanshop. Na een grondige verbouwing in de afgelopen maand is het resultaat een geheel vernieuwde winkel. Nieuw in de Fanshop is dat je op het internet veilig(!) direct kunt betalen met je creditcard of anders met behulp van een bankmachtiging. De Fanshop van FC Twente is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend.

Ga naar de fanshop


FC Twente Nieuws: overig: Rijvers en Drost meest populair 2000-01-06

Rijvers en Drost meest populair

Op initiatief van de Supportersvereniging Markelo werden door de supporters van FC Twente de Speler en Coach van de Eeuw gekozen. Ruim 1100 supporters brachten hun stem uit op hun favorieten. Gisteravond werd de uitslag bekend gemaakt.
Kees Rijvers werd door de supporters van FC Twente verkozen tot coach van de eeuw. Rijvers(73) woont tegenwoordig in Frankrijk en volgt inmiddels geen wedstrijd meer. In de historie van FC Twente was Rijvers tot tweemaal toe verbonden aan de club. Tijdens zijn eerste jaren legde hij samen met Spitz Kohn(nr.2) en de selectie van toen de basis de topjaren van FC Twente. Tijdens zijn tweede verblijf gaf hij FC Twente (met Vonk als trainer) weer de impuls die de club nodig had.

Epi Drost werd gekozen tot speler van de eeuw. In de jaren zeventig was Drost een opvallende verdediger die het pingelen in de eigen verdediging niet schuwde. Zijn doelpunt in de bekerfinale (1977) is een hoogtepunt dat elke FC Twente supporter kent. Epi Drost had er eigenlijk bij moeten zijn gisteravond. Mister FC Twente overleed in 1995 op 49-jarige leeftijd.


FC Twente Nieuws: uitslagen: Twente op weg naar de top 1999-12-18

Twente op weg naar de top

Tijdens de laatste wedstrijd van de eeuw kwam het vuurwerk pas in de laatste tien minuten. In deze fase van de wedstrijd vielen twee van de drie doelpunten.
FC Twente won vanavond met 2-1 voor het eerst sinds vijf jaar weer van Roda JC. De doelpunten werden gescoord door Van der Laan en Vennegoor of Hesselink.

Door dit resultaat nestelt FC Twente zich vlak onder de top van de vaderlandse competitie. Met 33 punten uit 17 wedstrijden staat FC Twente op een gedeelde vierde plaats.

lees het wedstrijdverslag


FC Twente Nieuws: spelers: Interview met Ter Avest 1999-12-17

Interview met Ter Avest

Op de schaal van het leven stelt een potje voetbal natuurlijk niet al te veel voor. Daarom verdiept het FC Twente Magazine zich in de mens achter de voetballer. Wat doet hij en wat beweegt hem zoal in het dagelijks leven. In de eerste aflevering aandacht voor Berthil ter Avest, de 28-jarige linkermiddenvelder van de Twentse grootmacht. Een monoloog over rockmuziek, karpervissen, Groen Links en nog veel meer.

lees het interview


FC Twente Nieuws: spelers: Pascal de Vries op trainingsstage 1999-12-14

Pascal de Vries op trainingsstage

Pascal de Vries, 22-jarige middenvelder bij FC Twente, verblijft vanaf vandaag op verzoek van Ipswich Town voor een trainingsstage in Engeland.
De duur van de stage is nog niet bekend.

meer informatie over De Vries


FC Twente Nieuws: overig: FC Twente - Ajax verboden 1999-12-08

FC Twente - Ajax verboden

De burgemeester van Enschede heeft de wedstrijd tegen Ajax van zondag 12 december a.s. verboden. De aangekondigde acties van Ajax supporters, die buiten de combiregeling om en zonder geldig toegangsbewijs naar Enschede wilden komen en de daaruit mogelijk voortkomende ongeregeldheden, hebben hem tot dit besluit doen komen. De handhaving van de openbare orde op één of meerdere plaatsen in Enschede zou daardoor eventueel in het geding komen.

FC Twente stelt zich op het standpunt dat wedstrijden in het Arke Stadion gespeeld moeten kunnen worden, waarbij de veiligheid van onze gasten gewaarborgd moet zijn.
FC Twente heeft de afgelopen periode uiterste pogingen ondernomen om te trachten de wedstrijd wel door te laten gaan.

FC Twente betreurt het ten zeerste dat de wedstrijd niet doorgaat, maar respecteert het besluit van de burgemeester van Enschede.


FC Twente Nieuws: uitslagen: Afgelastingen troef 1999-12-06

Afgelastingen troef

Op het eerste elftal na zijn de teams van FC Twente dit weekeinde en vanavond amper in actie gekomen.

FC Twente A1 diende in Tilburg tegen Willem II aan te treden, maar in de eredivisie van jeugdteams was dit de enige wedstrijd die werd afgelast. Hierdoor staat er op deze site wel een nieuwe stand in de eredivisie.

FC Twente B1 kwam als enig jeugdteam wel in actie. Na de nederlaag van vorige week tegen Volendam, werd er nu weer gewonnen. In en tegen Heerenveen won de ploeg nipt met 0-1. Door het verlies van koploper Feyenoord, heeft Twente zijn vorige week opgelopen achterstand direct weer goed gemaakt.

FC Twente C1 had thuis aan moeten treden tegen Heracles Almelo C1. Door de slechte gesteldheid van het veld op het SEO-complex aan de Kuipersdijk in Enschede, werd ook deze wedstrijd afgelast.

Vanavond werd tot slot ook nog eens de wedstrijd in de reserve-eredivisie tussen SC Heerenveen 2 en FC Twente 2 afgelast. In deze reserve-eredivisie gingen van de zeven wedstrijden slechts twee wedstrijden door, waaronder die van FC Utrecht 2. De ploeg uit de Domstad won en nam de koppositie weer over van FC Twente 2.


FC Twente Nieuws: uitslagen: Nuttige overwinning in Maastricht 1999-12-04

Nuttige overwinning in Maastricht

Na de overwinningen van vorige week zaterdag en afgelopen woensdag in het eigen Arke-stadion, heeft FC Twente vanavond ook de uitwedstrijd tegen MVV in winst weten om te zetten.

In een matige wedstrijd pakte FC Twente eigenlijk een eenvoudige winst. De verdediging heerste de gehele wedstrijd weer sterk met opnieuw Spira Grujic als uitblinker. Vermeldenswaardig is dat Sander Boschker al drie wedstrijden de gang naar het net niet heeft hoeven te maken.

Het verweer van MVV was vanavond te tam om aanspraak te kunnen maken op één of meerdere punten. Vooral het gemis van goede aanvallers brak de Limburgse ploeg op. Bij Twente heeft men dit probleem niet. Topscorer Jan Vennegoor of Hesselink scoorde zijn negende competitie-treffer, terwijl invaller Andy van der Meyde het duel vlak voor het einde besliste.

Minpunt in de winstpartij van Twente was de rode kaart voor Erik ten Hag, na zijn tweede gele kaart. Hierdoor zal deze verdedigende middenvelder aanstaande zondag ontbreken in de thuiswedstrijd tegen Ajax.

Lees ook het wedstrijdverslag.


FC Twente Nieuws: uitslagen: FC Twente door oog van de naald 1999-12-01

FC Twente door oog van de naald

Schotse spelers en de supporters van FC Twente hebben een speciale band met elkaar. Was het twee seizoenen geleden nog Rob McKinnon die het Twentse publiek op handen droeg, nu heeft men een nieuwe held, zijn naam: Scott Booth.

Booth vezelde zijn populariteit op door in het duel met Fortuna Sittard de enige treffer voor zijn rekening te nemen. Voor FC Twente was het een uitermate benauwde winst.

Op basis van de eerste helft verdiende FC Twente de overwinning hoe dan ook. Fortuna kon weinig vuist maken en beperkte zich vooral door het veld klein te houden en op dat lapje grond goed te verdedigen.

Pas in de tweede helft kwam de ploeg van Van Marwijk, mede door de achterstand, meer naar voren toe. Het had niet veel gescheeld of Fortuna had ook nog de gelijkmaker achter Boschker weten te werken. En die gelijkmaker was ook helemaal niet onverdiend geweest.

Nu kon het publiek in Enschede een zucht van opluchting blazen, want de punten bleven alle drie in het Arke-stadion.

Lees ook ons wedstrijdverslag.


FC Twente Nieuws: uitslagen: FC Twente 2 laat naar winst 1999-11-29

FC Twente 2 laat naar winst

Het tweede elftal van FC Twente wist vanavond in het hoge noorden bij FC Groningen 2 de volle mep binnen te halen. Echt makkelijk ging dat niet, want FC Twente 2 scoorde pas vier minuten voor het laatste fluitsignaal de winnende treffer (1-2).

Het elftal van Rini Coolen speelde een redelijke eerste helft. Er waren een paar kansjes in het eerste halfuur, waarbij Simon Cziommer een vrije bal op de paal mikte. Na iets meer dan een halfuur wist uitblinker Kore Becker een diagonaal schot in het doel van FC Groningen te werken, 0-1.

Vlak na rust wist FC Groningen 2 wat terug te doen. Eibergenaar Pascal Averdijk was de gevierde man bij de gelijkmaker in de 51e minuut. FC Twente 2 was na deze treffer de betere ploeg, maar verzuimde om de kansen af te maken. Vier minuten voor tijd wist Jeffrey de Visscher de verdiende 1-2 binnen te werken.

Door een gelijkspel van FC Utrecht 2 verwisselden beide ploegen weer stuivertje, waardoor FC Twente 2 weer aan kop gaat in de reserve-eredivisie. FC Utrecht 2 heeft nog wel een wedstrijd tegoed.

Klik hier voor meer informatie omtrent de resultaten van FC Twente 2 en de huidige stand in de reserve-eredivisie.


FC Twente Nieuws: jeugd: Twente A1 weet weer wat winnen is 1999-11-27

Twente A1 weet weer wat winnen is

Van de jeugdteams van FC Twente, kwam alleen FC Twente C1 dit weekend niet in actie. De ploeg van Frank Tempelman had een vrij weekend.

FC Twente A1 weet sinds afgelopen zaterdag in ieder geval weer wat winnen is. De laatste winst van het oudste jeugdteam dateerde alweer van 18 september van dit jaar. Dit weekend werd echter met 3-1 van Telstar gewonnen, waardoor de ploeg weer wat uit de onderste regionen weg kroop.

FC Twente B1 verging het helaas minder goed. In de eerste wedstrijd van de terugronde kwam FC Volendam A1 vanuit het vissersdorp over naar Enschede. Wist FC Twente B1 uit eerder dit seizoen nog met 1-4 te winnen, ditmaal nam Volendam de punten mee naar Noord-Holland (0-2).


FC Twente Nieuws: uitslagen: FC Twente scoort tegen Willem II 1999-11-27

FC Twente scoort tegen Willem II

De ploeg van Fred Rutten liet in het eigen Arke Stadion zien welke lijn er gekozen was en dat FC Twente op koers is. Zaterdagavond werd Willem II met overtuigende cijfers (4-0) overklast op inzet, positiespel en baltempo.
In een zeer gezellig stadion werd het publiek op een goede wedstrijd getrakteerd.
Opvallende spelers bij FC Twente waren vooral Spira Grujic en Frederic Peiremans. De laatste scoorde op schitterende wijze de 2-0. Trainer Fred Rutten was na afloop zeer tevreden over het gespeelde spel: "We zijn een weg in geslagen en we hebben laten zien dat we op koers zitten."

lees ook het wedstrijdverslag


FC Twente Nieuws: jeugd: Nederlaag A1, winst B1 en C1 1999-11-22

Nederlaag A1, winst B1 en C1

Het afgelopen weekeinde konden de jeugdteams van FC Twente alle drie een nieuwe competitiewedstrijd afwerken.

FC Twente A1 wist zich enigszins te herstellen van de grote nederlagen van de afgelopen weken. De ploeg gaf koploper Feyenoord A1 goed partij en moest slechts een 2-0 nederlaag in Rotterdam incasseren.

FC Twente B1 weet zich goed te handhaven in de top van de Eerste Divisie A. De laatste competitiewedstrijd van de heenronde werd met 2-1 van Haarlem B1 gewonnen. FC Twente B1 blijft hiermee op een tweede plaats staan.

FC Twente C1 blijft het voortreffelijk doen in de Eerste Divisie E. IJsselmeervogels C1 werd met een 3-1 nederlaag terug naar huis gestuurd. Met deze winst heeft FC Twente C1 inmiddels elke tegenstander een keer gehad en iedere wedstrijd gewonnen. De voorsprong op de nummers twee en drie bedraagt inmiddels tien punten.


FC Twente Nieuws: uitslagen: FC Twente 2 verliest koppositie 1999-11-22

FC Twente 2 verliest koppositie

Het tweede elftal van FC Twente heeft vanavond zijn koppositie moeten afdragen aan de reserves van FC Utrecht. Overigens gebeurde dit zonder dat FC Twente zelf in actie kwam.

FC Utrecht 2 speelde vanavond in eigen huis tegen De Graafschap 2 en won overtuigend met 4-0. De Utrechters, die vorige week in Enschede imponeerden met een ijzersterke organisatie en een moeilijk te verslaan zijnde verdediging, passeerden met deze extra drie punten FC Twente 2 op de ranglijst. Overigens heeft FC Utrecht nog een inhaalwedstrijd tegoed.

De andere uitslagen van vanavond in de reserve-eredivisie zijn: Sparta 2 - AZ 2 2-1
Willem II 2 - FC Groningen 2 5-0

Voor de uitslagen en het programma van FC Twente 2, verwijzen we u gaarne naar de speciale pagina van FC Twente 2 alwaar u ook de meest recente stand van de reserve-eredivisie kunt terug vinden.

Geproduceerd door TriMM i.s.m. CasTel Media

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...