Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbijeenkomst Toshiba: Nieuwe notebook pc's

Datum nieuwsfeit: 13-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Uitnodiging Persbijeenkomst
TOSHIBA
13 januari 2000 - Aanvang 11.00 uur

Griffioen zaal (in nieuwe vleugel) van het Okura Hotel

Ferdinand Bolstraat 333
Amsterdam

Geachte Redactie,

Al direct na de eeuwwisseling komt Toshiba met een aantal nieuwe notebook PCís op de markt. De introductie omvat systemen voor budgetbewuste zelfstandigen, voor mobiele gebruikers die gewicht, afmetingen en ëstylingí zwaar laten meewegen en voor grote organisaties die behoefte hebben aan een consistent notebookplatform.

Met de nieuwe systemen volgt Toshiba de laatste ontwikkelingen op de voet. Zo beschikt een aantal nu al over de gloednieuwe SpeedStep-technologie van Intel, waarmee een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van mobile computing wordt bereikt. Daarnaast behoren de nieuwe Toshiba-notebooks opnieuw tot de snelste in hun soort, waarbij uiteraard in alles rekening is gehouden met een optimale ëcost-of-ownershipí voor de verschillende doelgroepen.

Van de achtergronden van deze introductie en de uitgebreide mogelijkheden die de nieuw ontwikkelde systemen bieden, brengt Toshiba u graag op 13 januari a.s. op de hoogte tijdens een persbijeenkomst in de Griffioen Zaal van het Okura Hotel te Amsterdam (aanvang 11.00 uur).

Uiteraard stellen wij het zeer op prijs vooraf te vernemen of wij op uw komst mogen rekenen.
U kunt dit kenbaar maken door ons te te bellen (030-6051415) of deze e-mail te retourneren.

Met vriendelijke groet,
Presscom PR & Marketing B.V.

Theo Vrugt,
managing director

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie