Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Medewerker Etten-Leur viert 25-jarig jubileum

Datum nieuwsfeit: 13-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Kees Bartels, 25 jaar in dienst van de gemeente Etten-Leur

Op donderdag 13 januari aanstaande viert de heer Kees Bartels, dat hij 25 jaar geleden in dienst is getreden bij de gemeente Etten-Leur. Ter gelegenheid van dit zilveren dienstjubileum wordt hem en zijn echtgenote die dag van 17.00 - 18.00 uur een receptie aangeboden in de Schonckzaal van het gemeentehuis, ingang Roosendaalseweg 4.
Kees Bartels werd op 1 januari 1975 benoemd tot landmeetkundig-assistent in de rang van opzichter bij de toenmalige dienst Gemeentebedrijven. Thans is hij werkzaam als medewerker Landmeten-A bij de sectie Landmeten van het bureau Nieuwe Werken en Reconstructies en is hij als zodanig belast met landmeetkundige werkzaamheden, zoals terreinmetingen, hoogtemetingen, uitzetten van rooilijnen en perceelsgrenzen, maatvoering civieltechnische en bouwkundige werken, het verstrekken van ondergronden en het opmeten van grootschalige basiskaarten.
Kees Bartels is jarenlang bestuurslid en sinds 1994, voorzitter van de Personeelsvereniging van de gemeente Etten-Leur. Tevens is hij in zijn vrije tijd actief in de paardensport en is hij verbonden aan de Stichting Samengestelde Wedstrijden Etten-Leur en het plaatselijke St. Nicolaascomité.
De heer Bartels is een gewaardeerde collega, die steeds zijn werkzaamheden de afgelopen 25 jaar tot volle tevredenheid heeft verricht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie