Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 13-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: 's-Hertogenbosch 13-01-2000

Persbericht district Den Bosch/

SCHENNISPLEGER (s-Hertogenbosch)
Donderdagmorgen omstreeks half acht werd een bewoonster aan de Schubertsingel in s-Hertogenbosch geconfronteerd met een schennispleger. De vrouw zag iets bewegen in haar achtertuin en toen zij door het raam naar buiten keek zag zij dat er een man in de tuin stond die zich zelf aan het bevredigen was.

GEWELDPLEGING - TWEE AANHOUDINGEN (s-Hertogenbosch) Woensdagmiddag zijn aan de Vliertstraat in s-Hertogenbosch twee mannen van 28 en 26 jaar uit die plaats aangehouden terzake geweldpleging. De 26-jarige verdachte heeft daarbij een mes gehanteerd en geprobeerd daarmee zijn tegenstander te steken, hetgeen niet is gelukt. Uiteindelijk bleef de schade beperkt tot twee licht gehavende gezichten. De politie heeft het duo aangehouden en ingesloten. De aanleiding tot de ruzie lag in het feit dat de 26 jarige verdachte de fiets van de andere geleend had maar daarmee langer weg bleef dan was afgesproken. De eigenaar van de fiets liep hierdoor een afspraak mis en wond zich daarover erg op. Toen de ander met de fiets terugkwam ontstond er tussen beiden ruzie.

MISHANDELD (s-Hertogenbosch)
Een 20 jarige Bosschenaar is woensdagmiddag op het Kapelaan Koopmansplein in zijn woonplaats door twee mannen mishandeld. Een van zijn belagers is een bekende van het slachtoffer met wie hij al een jaar of 5 ruzie heeft. Deze ruzies beperkten zich tot dusver altijd tot het over en weer naar elkaar schelden. Woensdagmiddag kwam de Bosschenaar hem in gezelschap van een andere hem onbekende man, weer tegen. Eerst werd hij uitgescholden en vervolgens kreeg hij van beide mannen enkele rake klappen in het gezicht. Daarbij liep hij een kneuzing aan de kaak en een bloedneus op. De Bosschenaar deed aangifte bij de politie die een onderzoek instelt naar de identiteit van de beide verdachten.

GESTOLEN AUTO UITGEBRAND (s-Hertogenbosch)
Afgelopen nacht werd door politiemensen van het Korps Landelijke Politiediensten op de Rijksweg A12 ter hoogte van Waddinxveen een uitgebrande personenauto van het merk Opel Kadett aangetroffen. Zij stelden de politie van het district Den Bosch in kennis, die poolshoogte nam bij de eigenaresse van de auto. Deze wist nog niet dat haar auto was ontvreemd. De diefstal heeft woensdagavond na 22.30 uur plaatsgevonden op de Bokkelaren in s-Hertogenbosch.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie