Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Neways International vergroot belang in Q-Nova

Datum nieuwsfeit: 13-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Son, 13 januari 2000

PERSBERICHT

NEWAYS ELECTRONICS INTERNATIONAL N.V.

Neways vergroot belang in Q-Nova
PCB-productiefaciliteit NPCE en Ramaer bundelen krachten

Neways Electronics International N.V. maakt bekend dat Neways Printed Circuits Eindhoven B.V. (NPCE), een van haar twee productiefaciliteiten voor printed circuit boards (PCB's), is verhuisd naar een nieuwe huisvesting direct naast de in september 1999 heropende PCB-productiefaciliteit van Ramaer B.V. in Helmond. Vanaf 1 januari 2000 is de naam NPCE gewijzigd in Ramaer Protos & Specialties B.V. (RP&S).

De verhuizing van RP&S maakt een intensievere samenwerking met Ramaer mogelijk, zoals bijvoorbeeld op het gebied van marktbenadering. De nieuwe combinatie biedt klanten een uiterst flexibel totaalpakket van ontwikkeling en prototyping tot serie-productie van gestandaardiseerde PCB's en specialties. De combinatie gaat door deze krachtenbundeling fungeren als een one-stop partner voor PCB's. Om dit naar de markt toe te benadrukken is er met RP&S ondermeer een gezamenlijk front office opgezet. De beide bedrijven bieden in totaal werk aan ongeveer 170 medewerkers.

Tevens wordt bekendgemaakt dat Neways haar aandelenbelang in Q-Nova a.s. te Trencîn Slowakije vergroot heeft van 50% naar 65%. Q-Nova is gespecialiseerd in elektronica assemblage, zowel geautomatiseerd als handmatig, en in kabelboomproductie. Met de uitbreiding van het belang en de toenemende uitbesteding van werk door de bestaande Neways-bedrijven wordt de internationale concurrentiepositie van Neways verder versterkt. Met de uitbreiding van haar belang in Q-Nova geeft Neways aan de invloed op de bedrijfsvoering te versterken.

Meer informatie kunt U krijgen bij:

Ir. J.H.J. Mengelers (president) Drs. V.B.M. de Bok (financieel directeur) Tel. 040 - 2679226 Tel. 040-2679247
Neways Electronics International N.V.
Adres hoofdkantoor: Postbus 69, 5690 AB SON

De Neways groep is een internationaal opererende Groep van 15 bedrijven met als hoofdactiviteit
de ontwikkeling en productie van elektronicaproducten in de meest brede zin en de ontwikkeling
en verkoop van proces- en machine-automatiseringsapparatuur. De aandelen zijn genoteerd aan de AEX Effectenbeurs. Tot de Neways groep behorende volgende bedrijven:
Neways Advanced Electronics B.V. - Son, Hoyte B.V. - Son, Ramaer B.V. - Helmond, Ramaer Protos & Specialties B.V. - Helmond, Neways Heerlen B.V., Si-Lectron B.V - Landgraaf, Neways Leeuwarden B.V., Neways Huizen B.V., Hymec B.V. -Sittard, Hykong Ltd. - Hong Kong, Wuxi Ximec Electronics Co. Ltd. - Wuxi,
Neways Electronics Production GmbH en PMA GmbH - Kassel (Duitsland), Purfürst GmbH - Isernhagen (Duitsland), Q-Nova a.s. - Trencîn (Slowakije).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie