Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenkomst Vrijwilligersbeleid Den Helder

Datum nieuwsfeit: 13-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Informatiebijeenkomst "Vrijwilligersbeleid in beweging"

betreft:
week: week 01

Op donderdag 13 januari 2000 vindt er een informatie- en discussiebijeenkomst plaats naar aanleiding van de notitie "Vrijwilligersbeleid in beweging" . De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 en duurt van 15.00 tot 17.00 uur.

De bijeenkomst wordt geopend door wethouder Scholte. Daarna zal de heer Plugboer, adviseur vrijwilligerswerk van de Stichting IMCO een korte presentatie verzorgen over actuele ontwikkelingen en knelpunten op het terrein van het landelijk vrijwilligerswerk. Vervolgens zal er een discussie plaatsvinden over onder meer de volgende vragen: "Wat zijn de knelpunten in het werken met vrijwilligers? Wat zijn eventuele ondersteuningsbehoeften en in hoeverre sluiten de gemeentelijke voorstellen hierbij aan?"

U bent van harte welkom tijdens deze informatiebijeenkomst. U kunt zich hiervoor aanmelden bij mevrouw H. Oskam, telefoon 671314. De startnotitie "Vrijwilligersbeleid in beweging" kunt u opvragen bij de dienst Welzijn (tel. 671314 of 671320/322).

_________________________________________________________________

laaste verandering: januari 05, 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie