Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Israel verwacht toeristisch recordjaar

Datum nieuwsfeit: 13-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 13 JANUARI 2000

Mooi met modder op de Vakantiebeurs
Israël verwacht toeristisch recordjaar

Een modderbehandeling in het 'nieuwe land' doet goed

Het Israëlisch Bureau voor Toerisme verwacht dit jaar een toeristisch recordjaar. Op basis van het aantal boekingen tot nu toe zullen in 2000 tussen de 2,8 miljoen en 3,2 miljoen toeristen Israël bezoeken.

Het Israëlische Ministerie van Toerisme heeft in de afgelopen jaren miljoenen dollars geïnvesteerd in de ontwikkeling en verbetering van de toeristische infrastructuur. Zo zijn de toegangswegen naar de belangrijke toeristische bezienswaardigheden uitgebreid en is de capaciteit in hotelkamers verhoogd.

Hotelcapaciteit

De capaciteit in hotelkamers is in de afgelopen vijf jaar verhoogd met ruim 10.000 stuks. Gezamenlijk beschikken de hotels over ruim 45.000 kamers. In hostels en bed-and-breakfast zijn in totaal 30.000 kamers beschikbaar. Het totaal aantal kamers is voldoende om vier tot vijf miljoen toeristen te herbergen.

Vakantiebeurs in Utrecht

Op de Vakantiebeurs (t/m 16 januari) in Utrecht kunnen bezoekers deze week bij de Israël-stand in hal 1 terecht voor al hun vragen over Israël. Diverse in Israël gespecialiseerde toeroperators presenteren zich met hun nieuwe producten.

Zo presenteert DrieTour Reizen een busreis-cruise naar Israël. Op de Israël-stand kunnen bezoekers een schoonheidsbehandeling ondergaan met modder (zie foto) van Ahava Dead Sea Products. Deze modder, afkomstig uit de Rode Zee, staat wereldwijd bekend om zijn rustgevende en heilzame werking. Bij het Rad van Fortuin kunnen bezoekers van de Vakantiebeurs leuke prijzen winnen.

Meer informatie:

Voor meer informatie over toerisme in Israël, beeldmateriaal, persreizen, etc. kunt u contact opnemen met

Israëlisch Nationaal Bureau voor Toerisme
Matthijs de Bruijn (Public Relations & Press
Tel. 020-6161948
Fax. 020-6894288

Stadhouderskade 2 - 1054 ES Amsterdam - Nederland

website: www.infotour.il

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie