Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Nederlandstalige reisgids voor Australie 2000/2001

Datum nieuwsfeit: 13-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 13 JANUARI 2000

Nieuwe Nederlandstalige reisgids voor Australië 2000/2001

Als u nog niet weet waar u moet beginnnen met de planning van uw droomvakantie, dan moet u de vernieuwde uitgave van de reisgids Australië bestellen. Meer dan 45.000 Nederlanders en 9000 Belgen, die Australië in het afgelopen jaar bezochten, hebben dat al voor u gedaan. Het is de uitgave Wegwijzer Australië 2000/2001 " van de Australian Tourist Commission

De nieuwe reisgids bevat alle aspecten en gegevens voor de planning van een vakantie in Australië. De vernieuwde gids voor dit jaar richt zich tevens op de Olympische Spelen 2000 en Paralympics in Sydney. Hij verschaft informatie over logiesmogelijkheden, het verkrijgen van toegangskaarten en info over de Torch Relay, Sydney Olympic Shop Online en de bijbehorende websites.

In de vernieuwde reisgids komen de deelstaten uitgebreid aan de orde.

Tot de afzonderlijke delen behoren rubrieken als:

The Independent Traveller rubriek adviseert over gunstig reizen met bus, trein en vliegtuig en overnachtingen in jeugdherbergen
- ideaal voor backpackers.
Do not miss rubriek voor belangrijke attracties inclusief handige samenvatting met contact details, adressen en websites. Dit alles bijgewerkt tot dit nieuwe jaar.
The Discover Australia rubriek geeft naast praktische adviezen voor reizigers met auto ook routebeschrijvingen in gebieden met mooie landschappen en voor tochten met een 4-WD. The Travel Tips rubriek bevat belangrijke informatie over douane- en quarantainevoorschriften, geldwisselen, gezondheidswezen, veilig zwemmen, klimaat, tijdzones en contant geld.. Het deel The Festivals and Events is nu gemakkelijker te gebruiken door een handig kalenderformaat.
In The Directory vindt u een A-Z lijst met adressen van reisorganisaties, logiesmogelijkheden, luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven, Sydney Olympic en Paralympic reisorganisaties, ambassades, consulaten en binnenlandse reisorganisaties.

De visumrubriek is volledig bijgewerkt en beschikt over de meest recente informatie en adviezen over het verkrijgen van een visum voor Australië.

In de hele reisgids zijn er speciale website panels te vinden, die de lezers verwijzen naar een reeks van websites, waaronder de website van de Australian Tourist Commission www.australia.com met meer dan 10.000 pagina's over Australië. Die maken het plannen van een reis gemakkelijker.

De Australische reisgids verschijnt in een totale oplage van 450.000 en is in heel Europa verkrijgbaar in de volgende talen: Engels, Nederlands, Duits, Frans en Italiaans.

De Wegwijzer 2000/2001 kunt u via de Aussie Brochureline 020-4874541 (vanuit Nederland) en 02-7143199 (vanuit België) aanvragen.

Aussie Brochureline Nederland 020-4874541
Aussie Brochureline België 02-7143199

Informatie van de Australian Tourist Commission op Internet:

Voor consumenten www.australia.com
Voor reisbureaus www.atc.net.au
Australia 2000 www.2000.australia.com


* * *

Daarnaast biedt de ATC met een nieuwe «Media Website» exclusieve informatie voor journalisten via Internet.

Media Website www.media.australia.com

Nadere informatie en/of beeldmateriaal van de reisgids:

Kate Kenward, ATC PR and Promotions Manager Europe, Tel: 0044 - 181
780 2229
Gerrie Willemsen, ATC PR Benelux, NL Tel. 0315-655576, E-mail (Gwillemsen@aol.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie