Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Datum nieuwsfeit: 14-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Laatst gewijzigd 14 Januari 2000.

_________________________________________________________________

Man gewond door giek bouwkraan.

Maandagmorgen 10 januari rond 12.00 uur, raakte een man uit Papendrecht op een bouwterrein aan de Oosthoutlaan gewond door een giek van een bouwkraan. De man was met behulp van een bouwkraan zandstenen aan het opmetselen toen door nog onbekende oorzaak de giek van de kraan brak. De man kreeg de giek op z'n rug en raakte buiten bewustzijn. Met behulp van de brandweer en ambulancepersoneel is de man vanaf de 1e verdieping gehaald. Hij is overgebracht naar het LUMC.

_________________________________________________________________

Gewapende overval

Op 13 januari, omstreeks 17.50 uur vond een gewapende overval plaats op een geldloper van de ING-bank aan de Hoofdstraat in Hillegom. Een man trok de deur van een grote witkleurige bestelauto open en bedreigde met een op een vuurwapen lijkend voorwerp de bijrijder. Deze moest een zak met een geld aan de dader afgeven. Hierna vluchtte de man. Onbekend is waarheen of waarmee. De dader was een engels sprekende man met een zwarte bivakmuts over zijn hoofd. Hij droeg een bruine jas en een spijkerbroek. Hij was 1.80 a 1.90 mtr lang en had een fors postuur. Eventuele getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie in Noordwijk, tel. 071-3644444. U kunt ook een E-mail sturen aan: De politie in district 1.

_________________________________________________________________

Brand in woning

Een woning aan de Duinrand in Noordwijkerhout heeft op donderdag 13 januari, omstreeks 23.20 uur, aanzienlijke schade opgelopen door een beginnende brand. Drie in de woning aanwezige kinderen werden met ademhalingsmoeilijkheden overgebracht naar het LUMC. Na behandeling konden zij weer huiswaarts keren. De brandweer had het vuur snel onder controle, zodat erger werd voorkomen. Vermoedelijk is de brand ontstaan door een frituurpan die te lang had aangestaan, althans dit verklaarde de 38-jarige bewoonster van het pand. Zij was die avond in slaap gevallen op de bank en kon zich niet herinneren of zij de frituurpan had uitgezet.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie