Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inhoudsopgave VWS Bulletin

Datum nieuwsfeit: 14-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van VWS

Inhoudsopgave VWS Bulletin, nummer 1

In VWS Bulletin, nummer 1 die verschijnt op vrijdag 14 januari 2000 komen de volgende onderwerpen aan de orde: Inhoud . Medische opvang van asielzoekers

De preventieve medische zorg voor asielzoekers die tot dusverre in handen was van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers is uit handen gegeven aan de GGDen. Voor curatieve zorg blijven de reguliere curatieve zorgaanbieders verantwoordelijk. Dat betekent echter niet dat voor hen alles bij het oude blijft.

. Zorgkantoren

Vijf vragen aan Chiel Bos, directeur zorg van Zorgverzekeraars Nederland: Belangrijk is dat het zorgkantoor files in de zorg voorkomt. Dat kan door meer aandacht te besteden aan de onderlinge samenwerking tussen de zorgaanbieders.

. Grote steden in beweging

Negenendertig gemeenten kregen eind december te horen dat ze geld krijgen om de breedtesport in hun gemeente een impuls te geven. Hiertoe hadden zij projectvoorstellen ingediend in het kader van een ´breedtesportimpuls´. De gemeenten Nijmegen en Leeuwarden geven hun reactie.

. Euthanasie-cursus voor huisartsen

. Interview met Paul Schnabel

. kansen voor de zorg dankzij e-mail en internet

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie