Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Consument nauwelijks bewust van voedingsstoffen in vlees

Datum nieuwsfeit: 14-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Voorlichtingsbureau Vlees

NEDERLANDSE CONSUMENT NAUWELIJKS BEWUST VAN VOEDINGSSTOFFEN IN VLEES

In één ons biefstuk zit net zo veel ijzer als in twee kilo spinazie. De Nederlandse consument is zich nauwelijks bewust van het effect van de verschillende waardevolle voedingsstoffen die in vlees voorkomen. 92% van de Nederlanders eet vlees omdat men het lekker vindt en 68% van de ondervraagden geeft aan dat vlees waardevolle voedingsstoffen bevat. Maar welke voedingsstoffen dit nu zijn en - belangrijker - wat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie