Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 14-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

14 januari 2000

Man en vrouw aangehouden na winkeldiefstal
SCHIEDAM -- Donderdagavond omstreeks half acht passeerden surveillerende politiemensen van het district Schiedam op de Hoogstraat een man en vrouw, toen onder de jas van de man een kledingstuk uit viel. De politiemensen besloten de man, een 17-jarige Rotterdammer, te controleren, waarna uit onderzoek bleek dat de man in het bezit was van vier dames kledingstukken, die even daarvoor waren weggenomen bij een kledingzaak aan de Hoogstraat. De man was bovendien in het bezit van een magneet waarmee kledingalarmen verwijderd kunnen worden.
De man en de vrouw, een 22-jarige vrouw uit Paramaribo, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek dat de man tot twee keer toe een valse identiteit had opgegeven. De man en de vrouw zijn ingesloten.

Aanrijding met gewonde
SCHIEDAM -- Bij een aanrijding donderdagmiddag op de Schuttevaerweg, is een 22-jarige vrouw uit Rotterdam ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer reed met haar auto uit een parkeervak de rijbaan op juist
op het moment dat er een andere personenauto naderde, bestuurd door een 40-jarige Rotterdammer. Een aanrijding was het gevolg. De 22-jarige vrouw moest door de brandweer uit haar auto worden bevrijd. Zij werd overgebracht naar het Dijkzigt ziekenhuis in Rotterdam.
(A. Geelof)

Rijden onder invloed
SCHIEDAM -- In de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks kwart over één hielden politiemensen van het district Schiedam op de Troelstralaan een 28-jarige Schiedammer aan wegens rijden onder invloed (promillage 1,46). Het rijbewijs van de man is ingevorderd. In de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks twee uur werd op de Hargalaan een 28-jarige man uit Vlaardingen aangehouden wegens rijden onder invloed (promillage 0,62).
Tegen beide mannen werd proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie