Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht-West

Datum nieuwsfeit: 16-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster West-Utrecht (districten Lekstroom, Rijn & IJssel en Vecht & Venen)
Zondag 16 januari 2000, 14.00 uur.

Aanrijding letsel op rijksweg A 2
Breukelen - Op zaterdag 15 januari vond omstreeks vijf over half twee in de middag een aanrijding letsel plaats op de rijksweg A2 t.h.v. Breukelen.

Op de linkerrijstrook reed een 27 jarige inwoonster van Amsterdam, die op een gegeven momnet de macht over het stuur verloor. Zij stuurde op een gegeven moment teveel naar links en wilde dit met een stuurcorrectie corrigeren. Hierbij raakte zij de achterzijde van een auto die op de middelste rijstrook reed. Deze auto begon vervolgens te schuiven en sloeg tweemaal over de kop om uiteindelijk op de vluchtstrook tot stilstand te komen.

De veroorzaakster werd samen met een 29 jarige inzittende uit haar auto overgebracht naar een ziekenhuis in Utrecht met respectievelijk hoofd-/ en nekletsel.

In de door de Amsterdamse vrouw aangereden auto zat een 30 jarige inwoner van Amsterdam met zijn vrouw van 34 jaar en twee kinderen, meisjes, van respectievelijk 4 en 1 jaar oud. Het hele gezin werd overgebracht naar het Slotervaartziekenhuis. Alleen de echtgenote bleek hoofdletsel opgelopen te hebben. Het gezin kon na onderzoek en behandeling het ziekenhuis verlaten.

_________________________________________________________________

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie