Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondersteuning voor Netware met Legato StandbyServer Suite

Datum nieuwsfeit: 16-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht
Ondersteuning voor Netware 5.1 met Legato StandbyServer Suite

Hoofddorp, januari 2000 - - Legato Systems Inc., leider in de enterprise storage management softwaremarkt, ondersteunt Novell's directory-gebaseerde serverbesturingssysteem met de Legato StandbyServer en OFFSite Archive producten. De nieuwste versie van Novell NetWare, versie 5.1, maakt het voor klanten mogelijk nog meer te profiteren van het gebruik van e-businessapplicaties. Legato StandbyServer garandeert dat deze bedrijfskritische applicaties continu beschikbaar blijven, zelfs in geval van serveruitval of calamiteiten.

Legato's hoge beschikbaarheid- en disaster recovery-producten voor NetWare zijn algemeen erkende oplossingen voor server- en gegevensbescherming. Legato StandbyServer clustert twee of ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie