Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerkingsverband levert onderwijsmedewerkers computers

Datum nieuwsfeit: 17-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Compaq sluit overeenkomst in kader van landelijk pc-privéproject voor 350.000 onderwijskrachten

Samenwerkingsverband Compaq, PMA consultancy, Roccade/CASO en PHASER automatisering levert onderwijsmedewerkers computerapparatuur

Gouda, 17 januari 2000 - Na een uitvoerige marktselectie hebben PMA consultancy, Roccade/CASO en PHASER automatisering met Compaq een overeenkomst getekend voor het leveren van pc's, randapparatuur, software en diensten in het kader van een landelijk pc-privéproject voor het onderwijs onder de naam: PC-Thuis Onderwijsstad.
Om de integratie van informatietechnologie in het onderwijs te versnellen en verbeteren, is het Ministerie van OC&W vanaf 1 januari 2000 met de regeling 'pc-vergoeding' begonnen. Dit project maakt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie