Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 17-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 17-01-2000

Persbericht district Maasland/

VROUW MISHANDELD
Een 21-jarige inwoonster van Vinkel heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. De vrouw liep zondagavond een bloedneus op tijdens een handgemeen op de Piersonstraat in Oss met een 32-jarige vrouw uit Oss. Aanleiding was een probleem van relationele aard.

BOETE VOOR VALSE NAAM
Een 16-jarige jongen uit Oss is zondagavond beboet omdat hij een valse naam had opgege-ven. De jongen was in eerste instantie bekeurd omdat hij de verlichting van zijn fiets niet in orde had. Toen de agent een en ander niet vertrouwde ging de jongen er vandoor. Hij werd later op de avond alsnog aangehouden . Hij kon na verhoor vertrekken met een boete van f.50,-- voor de defecte verlichting en f.120,-- voor het opgeven van een valse naam.

HORLOGE WEG
Zondagavond is ingebroken in een woning aan de Cannemanstraat in Oss. Uit de woning verdenen een horloge, een videorecorder en enkele pakjes sigaretten.

BROMMOBIEL VAN GEHANDICAPTE JONGEN VERNIELD
Zondagavond is op de van Veldekestraat in Oss de brommobiel van een 27-jarige man uit Oss vernield. De politie hield daarvoor een 18-jarige verdachte aan. De Ossenaar kwam rond 20.30 uur overstuur aan bij een familielid alwaar hij meldde dat de verdachte met een trottoirtegel de voorruit van het voertuig had vernield. Terwijl dit gebeurde zou de Ossenaar, die doofstom is, naast zijn voertuig hebben gestaan. Door een andere verdachte zou een portier zijn verbogen. De aangehouden verdachte ontkende de vernieling en deelde mede dat de doofstomme man bij hem in de woning het een en ander vernield zou hebben. De 18-jarige verdachte, afkomstig uit Oss, is later op de avond weer in vrijheid gesteld.

KRISTAL GESTOLEN
Bij een inbraak zondagavond in een woning aan de Gewandeweg in Oss is een hoeveelheid Swarofsky kristal gestolen. De waarde ervan is niet bekend. Ook werden enkele pasjes gestolen. Van de woning was een keukenraam vernield.

KLUIS OPENGEBROKEN IN POSTKANTOOR
Maandagmorgen werd een inbraak ontdekt in een ruimte van het postkantoor aan de Kruis-straat in Oss. Via het vernielen van een schuifdeur zijn de daders vermoedelijk binnengekomen. Uit de ruimte werd een kluisje weggenomen en een brandkast opengebroken. Hieruit verdween een bedrag van enekel duizenden guldens. Ook werden er enkele bureaulades en postpakketten geopend. Het is nog niet duidelijk of daaruit iets gestolen is.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie