Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gratis TechTool Pro 3 voor kopers van TechTool Pro 2.x

Datum nieuwsfeit: 17-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gratis TechTool Pro 3 voor kopers van TechTool Pro 2.x

Doetinchem / Venlo, 17 januari 2000 - Noadis, distributeur van o.a. RagTime, ClockWork, REALbasic, Freeway, ConceptDraw en FAXstf, kondigt aan dat MicroMats TechTool Pro in de eerste helft van dit jaar opgewaardeerd gaat worden naar versie 3.0. Gebruikers die TechTool Pro na 1 januari 2000 aanschaffen, hebben recht op een gratis cd-upgrade naar versie 3 wanneer die beschikbaar komt.

TechTool Pro geeft Macintosh-gebruikers nu al ongekende mogelijkheden om hun Mac op een professionele en eenvoudige manier te testen. De gebruiker is in staat om problemen die zich voordoen op de Macintosh te repareren, het systeem te testen, de harde schijf (schijven) te optimaliseren, te testen of de Mac wel met de optimale snelheid draait, en problemen op te lossen die voor vertraging of crashes van de computer zorgen.

In versie 2.5 was de optie 'Trash Cache' al toegevoegd aan TechTool Pro. Hiermee kunnen gebruikers gewiste bestanden terughalen. Daartoe behoren niet alleen via de Prullenmand gewiste bestanden, maar ook onzichtbare zogenoemde 'scratch'-bestanden die veel programma's creëren terwijl de gebruiker aan een document werkt. Een voorbeeld: als een gebruiker uren achter elkaar aan een groot document gewerkt heeft en vergeten heeft het document van tijd tot tijd te bewaren en de computer onverwacht crasht of de stroom uitvalt, dan is het document in de meeste gevallen voor altijd verloren. Zelfs het 'File Recovery' onderdeel in TechTool Pro kan dan niets meer doen omdat, technisch gezien, het werk nooit bewaard werd. Met Trash Cache bestaat er een zeer grote kans dat de gebruiker via het terughalen van zo'n 'scratch'-bestand het meeste (zo niet alles) van soms uren werk terug kan halen. Aangezien het terughalen van gegevens uit zo'n 'scratch'-bestand in zijn geheel afhankelijk is van het soort programma en de aard van het 'scratch'-bestand is dit heel vaak de 'laatste kans' om belangrijke gegevens terug te halen.

Voor versie 3 van TechTool Pro staan er weer een aantal spectaculaire vernieuwingen op stapel. U zult begrijpen dat wij daarover nu nog niets kunnen vertellen, maar wie naar de Macworld Expo in San Francisco is geweest, heeft de mensen van Micromat misschien zover gekregen een tipje van de sluier op te lichten.

Verkrijgbaarheid De actuele versie van TechTool Pro (2.5.3) is nu te verkrijgen bij alle erkende Apple Resellers in Nederland en Vlaanderen, of direct bij Noadis. Updates vanaf 2.x naar 2.5.3 zijn vanaf het Internet te downloaden, of een update-cd kan besteld worden.

Systeemvereisten TechTool Pro werkt op vrijwel iedere Macintosh, vanaf de Macintosh II tot de nieuwste G4-Mac. Systeem 7.0 is minimaal nodig om het programma te kunnen gebruiken, samen met een harde schijf en 5 Mb RAM. De adviesprijs voor de eindgebruiker bedraagt NLG 225,- excl. BTW.

This page was made with Freeway 2.0 the professional webdesign tool that blows your socks off... © 1998-1999-2000 Noadis - Noadis telefoon en fax: 077 - 35 222 53 - International phone and fax: +31 77 35 222 53

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie