Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden Oostsingel, Oostplein en Poortlandplein Delft

Datum nieuwsfeit: 17-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delft

Werkzaamheden riolering en wegverharding Oostsingel, Oostplein en Poortlandplein

Maandag 17 januari a.s. gaat de gemeente, ijs en wederdiendende, aan de slag met de vernieuwing en aanpassing van de riolering en wegverharding aan de Oostsingel (tussen van der Madestraat en Oostplein), het Oostplein en de Julianalaan (tussen Oostplein en Poortlandplein). De werkzaamheden worden in drie fases uitgevoerd en zullen naar verwachting op 22 juli van dit jaar zijn afgerond.

Fase 1 (Oostsingel en aansluitend Oostplein tot en met Kanaalweg): De werkzaamheden in dit gebied starten op 17 januari. Hierbij is het verkeer richting de binnenstad-Oost gestremd voor doorgaand verkeer. De omleiding loopt via de Rijksweg A13 naar de afslag Delft-Noord en verder via de Vrijenbanselaan, Insulindeweg, Bonairestraat, Sint Jorisweg en de Van Miereveltlaan. De omleidingsroute wordt aangegeven met de letter A.
Verkeer richting de binnenstad-Oost is naar verwachting weer mogelijk vanaf 22 april 2000.

Fase 2 (Oostplein en aansluitend Julianalaan tot Botaniestraat): Deze werkzaamheden vangen aan tijdens de uitvoering van de werkzaamheden in fase 1. Afgesloten voor doorgaand verkeer is dan zowel het verkeer richting binnenstad als verkeer over de Julianalaan tot het Poortlandplein. De omleidingroute wordt aangegeven met een D en loopt dan via de Delfgauwseweg en Nassaulaan. Het precieze tijdstip van aanvang en afronding van fase 2 is afhankelijk van de vorderingen van de werkzaamheden in de eerste fase

Fase 3 (Julianalaan vanaf Botaniestraat tot Poortlandplein): In dit gebied beginnen de werkzaamheden tijdens de uitvoering van fase 2. De precieze datum hangt af van de vorderingen van de werkzaamheden in fase 2. In principe lopen de werkzaamheden van fase 3 door tot 22 juli 2000. De omleiding is dan via de Delfgauwseweg en Nassaulaan en wordt aangegeven met de letter D.

Gedurende de hele periode van 17 januari tot 22 juli zijn de Kanaalweg en Botaniestraat niet bereikbaar vanaf het Oostplein en Julianalaan. De omleiding voor de Kanaalweg en Botaniestraat loopt via de Mijnbouwstraat, Michiel de Ruyterweg en Ezelsveldlaan naar de Kanaalweg. Deze omleiding wordt aangegeven met de letter X. De autostop aan de Kanaalweg zal tijdens de omleiding tijdelijk worden verwijderd.

De buslijnen 61 en 64 zullen tijdens de werkzaamheden aan fase 2 en fase 3 worden omgeleid via de Delfgauwseweg.

Over de precieze aanvangsdatum van fase 2 en 3 en de omleidingsroute voor de buslijnen 61 en 64 volgt te zijner tijd nadere informatie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie