Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw: gratis activiteitenkalender voor Nederlandse kust

Datum nieuwsfeit: 17-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 10 JANUARI 2000

Nieuw: Gratis activiteitenkalender voor Nederlandse kust

Vanaf 17 januari ligt de nieuwe gratis Kustactiviteitenkalender bij alle VVV's langs de Nederlandse kust. Bezoekers aan de Vakantiebeurs kunnen deze week op de Kuststand in het Lekker weg in eigen land paviljoen (hal 8) een gratis exemplaar meenemen van de nieuwe kalender.

De kalender geeft een overzicht van ruim 220 geselecteerde evenementen in het jaar 2000, met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus. Met deze publikatie willen de Kust VVV's het bezoek aan de kustplaatsen ook in het voor- en naseizoen stimuleren.

Vijf categorieën
De vermelde evenementen zijn door middel van een kleur onderverdeeld in de categorieën sportief/actief, cultuur/muziek, culinair, kinderen en overige evenementen.

Genoemd worden onder meer een snertwandeling in Oostvoorne, een vlooienmarkt in Den Helder, de folkloristische traditie van `straôrieën' in het Zeeuwse Ellemeet (waarbij in traditionele kledij gehulde ruiters de voeten van paarden in zee wassen), een vliegshow in Oostkapelle, een poëzieroute in Callantsoog en een wandeling van Staatsbosbeheer door een vleermuisbunker bij de Wassenaarseslag.

De kalender is een uitgave van de Kust VVV's en Toerisme & Recreatie AVN.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie