Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 18-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: 's-Hertogenbosch 18-01-2000

Persbericht district Den Bosch/

PROCESSEN-VERBAAL DRUGSOVERLAST (?s-Hertogenbosch) Maandagavond is proces-verbaal opgemaakt tegen 39-jarige vrouw en een 28-jarige man uit ?s-Hertogenbosch. Beiden werden op de Barbaraplaats in ?s-Hertogenbosch betrapt op het gebruik van verdovende middelen.

DIEFSTAL KENTEKENPLATEN (Drunen)
Van een aan de Torenstraat in Drunen geparkeerd staande Mercedes personenauto zijn afgelopen nacht de beide kentekenplaten gestolen. Het betreft het kenteken PG-DX-06.

AUTODIEFSTAL (Drunen)
Vanaf de Grotestraat in Drunen is afgelopen nacht een paarse Mercedes gestolen. Op het moment dat de eigenaar bij de politie aangifte kreeg hij bericht van de politie uit Waalwijk dat zijn auto daar onbeheerd was aangetroffen. Het contactslot was verbroken en er bleek een radiocassetterecorder te zijn weggenomen.
De auto is weer ter beschikking van de eigenaar gesteld.

ZAKKENROLLER AANGEHOUDEN (Drunen)
Een 62-jarige Drunense is afgelopen nacht in een horecagelegenheid aan het Raadhuisplein in Drunen slachtoffer geworden van zakkenrollerij. Een haar onbekende man zag kans haar portemonnee met ongeveer f. 125,00 uit haar jaszak te rollen. De vrouw waarschuwde de politie. Deze kon na een onderzoek met het slachtoffer de verdachte, een 18 jarige man van wie de woon- of verblijfplaats nog niet kon worden vastgesteld, op de Beethovenlaan in Drunen aanhouden. Hij is ingesloten.

VRACHTAUTO GESTOLEN (?s-Hertogenbosch)
Vanaf de Rijckevorsel van Kessellaan in ?s-Hertogenbosch is afgelopen nacht een witte vrachtauto van het merk Mercedes en voorzien van het kenteken VK-33-GS gestolen. De auto was geladen met kinderattracties, bestaande uit een ?Western Express? modeltrein, kleur rood van het merk FALGAS, een rode tent die gebezigd wordt als suikerspin- en popcorntent in de kleur rood, 42 meter rails en 50 meter hekwerk en een compressor.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie