Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ruim 25.000 studenten gratis internet van Studenten.net

Datum nieuwsfeit: 18-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NEDERLANDSE STUDENTEN NET

Ruim 25.000 studenten gratis internet van Studenten.net

18 januari 2000

In de afgelopen twee maanden hebben al ruim 25.000 studenten zich bij Studenten.net aangemeld voor een gratis internetabonnement. Studenten.net is de internetsite van het Nederlandse Studenten Net, een platform voor studerend Nederland. Gebaseerd op de stroom van dagelijkse aanmeldingen wordt verwacht dat de komende maanden de groei doorzet.

INFORMATIE BEHEER GROEP

Alle studenten van Nederland werden door Studenten.net en haar provider Concepts ICT in november 1999 persoonlijk een aanmeldingsformulier voor een gratis internetabonnement toegestuurd. Om deze verspreiding te realiseren werd samengewerkt met de Informatie Beheer Groep (IB-Groep), die toen tegelijkertijd haar periodieke Informatiekrant uitbracht.

GEEN EXTRA KOSTEN

Studenten.net onderscheidt zich van andere aanbieders van een gratis internetabonnement door nergens extra kosten in rekening te brengen. Zo worden onder andere geen inschrijf- of administratiekosten berekend, is de helpdesk te bellen tegen interlokaal telefoontarief en heeft elke student twee (POP3) e-mail adressen (offline en dus gratis lezen en beantwoorden van mail). De student mag het abonnement na afstuderen houden, het blijft geldig en gratis.

HOOGWAARDIGE INFRASTRUCTUUR

Het gratis abonnement verloopt langs een speciaal hiervoor ingerichte en hoogwaardige infrastructuur, welke zelfs tijdens piekuren haar snelheid en stabiliteit behoudt. Alle student-abonneehouders krijgen de installatiesoftware thuisgestuurd.

NEED-TO-KNOW en NICE-TO-KNOW
Studenten.net (www.studenten.net) is de grootste studentenwebsite van Nederland. De website staat voor fun & function: informatie en reportages over onder andere studie en carrière, studentensteden, opleidingen, vacatures, lifestyle, studentenevenementen, interviews, enz.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Noot voor de pers: voor meer informatie kunt u bellen en mailen naar onderstaand nummer en adres.

Nederlandse Studenten Net
Heinrich Naumann
Oosterstraat 15b
9711 NN Groningen
telefoon 050 3114377
website: www.studenten.net
e-mail: (hein@studenten.net)

Concepts ICT
Jean-Pierre Joos
Sint Ignatiusstraat 265
4817 KK Breda
telefoon 076 5221555
e-mail: (jp@concepts.nl)

18 jan 00 10:22

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie