Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IT-bedrijf Synstar helpt MTV na brand productiecentrum

Datum nieuwsfeit: 18-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

SYNSTAR HELPT MTV UIT DE BRAND

Utrecht, januari 2000 - Om na een brand in haar productiecentrum in Hawley Crescent, in het centrum van Londen, de continuïteit van haar werkzaamheden te verzekeren, heeft MTV, de wereldwijde muziekzender, de hulp ingeroepen van Synstar International, een vooraanstaande onafhankelijke Europese leverancier van IT-diensten. De bibliotheek en het productiecentrum op de eerste verdieping, waar MTV haar programma's samenstelt en monteert, waren volledig onbruikbaar geworden.

Dankzij het contract voor bedrijfscontinuïteit dat MTV met Synstar had afgesloten, konden essentiële productiemedewerkers beschikken over een reeks werkstations in het Business Recovery Centre ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie