Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Statencommissie Bestuur, Financien en Economie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 19-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

Vergadering van de Statencommissie voor Bestuur, Financiën en Economie op woensdag 19 januari 2000, aanvang 11.00 uur


* De agenda voor deze vergadering is omstreeks 23 december 1999 beschikbaar.

De vergadering wordt gehouden in de statenzaal van het provinciehuis, Westerbrink 1 te Assen.
Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht, kunt u voorafgaand aan het desbetreffende agendapunt in eerste termijn maximaal vijf minuten inspreken. Na de eerste termijn van de statencommissie en het college van gedeputeerde staten bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan de tweede termijn, indien gewenst en alleen ter verduidelijking, een korte nadere toelichting te geven. Insprekers moeten zich vooraf schriftelijk (Westerbrink 1, 9405 BJ Assen) of telefonisch aanmelden bij de secretaris van de commissie, telefoonnummer (0592) 365407. Aanmelding tijdens de vergadering is mogelijk tot een half uur vóór de geschatte aanvang van het desbetreffende agendapunt.
De agenda met tijdsplanning van onderwerpen en de beschikbare stukken zijn verkrijgbaar bij de Stafgroep Communicatie van de provincie Drenthe, telefoonnummer (0592) 365265, en eveneens te raadplegen op Internet (www.drenthe.nl).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie