Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe organisatie bij BASF Pharma

Datum nieuwsfeit: 19-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BASF Nederland B.V.

De farma-activiteiten van BASF Aktiengesellschaft ondergaan een aantal veranderingen op het vlak van organisatie en personeel. Doel hiervan is om het internationale karakter van de farma-strategie van BASF duidelijker te profileren. Zo zal de BASF Pharma Executive Board vanaf 1 juli 2000 worden gestationeerd in Londen.

"De internationalisatie van de activiteiten van BASF Pharma is de afgelopen jaren succesvol doorgevoerd. Ongeveer 90 procent van onze verkoop vindt echter plaats buiten Duitsland. Deze nieuwe maatregelen zijn derhalve een logische stap als we ons willen positioneren als een snelle en flexibele farmaspecialist", aldus Eggert Voscherau, lid van de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie