Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Lucent en KPN over multi-service netwerk

Datum nieuwsfeit: 19-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

STRATEGISCHE SAMENWERKING LUCENT EN KPN OVER MULTI-SERVICE NETWERK

Lucent Technologies (NYSE : LU) en Koninklijke KPN (AEX: KPN) zijn op 19 januari overeengekomen gezamenlijk in korte tijd een breedbandig multi-service netwerk voor nieuwe spraak-, beeld- en data/IP-diensten te ontwikkelen en implementeren. Hiertoe hebben Ben Verwaayen, Vice-Chairman van Lucent Technologies en Paul Smits, per 1 maart 2000 voorzitter van de Raad van Bestuur van KPN, een Memorandum of Understanding getekend.

Lucent Technologies' productontwikkeling en KPN's ontwikkeling van communicatietoepassingen worden met elkaar in lijn gebracht. Dit zal resulteren in een forse verkorting van de introductietijd van telecommunicatiediensten. Het eerste concrete ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie