Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Midden -en West Brabant

Datum nieuwsfeit: 19-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Schot gelost in privéclub

Datum: 19/1/2000
Auteur: Rien van Kuik

Een nog onbekende bezoeker van een privéclub in Moerdijk heeft vannacht een schot afgevuurd op een van de gastvrouwen van de zaak. De vrouw wist op tijd weg te duiken en raakte niet gewond. Na het incident verliet de onbekende bezoeker de club. De politie stelt een onderzoek in.

Een van de bezoekers van de Moerdijkse club kreeg tijdens zijn bezoek vannacht rond 01.00 uur problemen met een van de gastvrouwen, toen zijn gedrag aanleiding was om hier opmerkingen over te maken. Dat zinde de bezoeker niet en trok een vuurwapen. Vrijwel direct daarna richtte hij het wapen op een van de vrouwen en loste een schot. De kogel trof een fles drank die achter de vrouw op de bar stond. Enkele dames vluchtten daarop de bar uit en gingen de straat op. De gewaarschuwde politie stelde ter plaatse nog een onderzoek in, maar vond geen spoor van de schutter. De gastvrouwen zijn terughoudend in hun reactie naar de politie en zien de zaak als afgedaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie