Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 19-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 19-01-2000 Persbericht district Land van Cuijk/

VERDACHTE AANGEHOUDEN NA VERNIELING
De politie heeft dinsdagmiddag een 24 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in het asielzoekerscentrum in Grave. De man was ondanks een toegangsverbod op het AZC terrein. Toen hem duidelijk werd dat hij van het terrein verwijderd zou worden pakte hij een portofoon en gooide daarmee een raam in. De man is daarop aangehouden en ingesloten. Na verhoor is hij met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.

INBRAAK IN WONING
Dinsdagavond is ingebroken in een bovenwoning aan de Valuwe in Cuijk. Tussen 16.00 en 01.30 uur doorzochten onbekenden op grove wijze de woning. Via het balkon is men na het openbreken van een deur de woning binnengegaan. De bewoners missen geld en sieraden. De politie is op zoek naar getuigen die tussen genoemde tijden iets verdachts hebben gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie Land van Cuijk, tel: 0485 ? 355555 In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een woning aan de Hondsroos in Cuijk. Onbekenden haalden uit de woning de sleutels van een auto weg. De auto, een grijze BMW 3ER, kenteken XX-FR-37, die bij de woning geparkeerd stond bleek eveneens gestolen te zijn.

INBRAKEN IN AUTO?S
In Sint Anthonis is in de afgelopen nacht op verschillende lokaties ingebroken in auto?s. Uit een auto die geparkeerd stond aan de Tiendvrij verdween een laptop, een GSM en de geluidsapparatuur. Aan de Randweg werden drie auto?s opengebroken. De eigenaar missen een telefoon, Uit een auto aan de Breestraat verdween een koffer die even later op Kleine Beekstraat is teruggevonden.

GEBRUIKTE AUTO RAMKRAAK AANGETROFFEN
De politie heeft woensdag op de A73 t.h.v. de afrit Vierlingsbeek een auto aangetroffen die waarschijnlijk gebruikt is bij de ramkraak op een kledingzaak in Cuijk in de nacht van maandag op dinsdag. De auto, een rode Mercedes bleek gestolen te zijn in Duitsland. Bij de auto werden spullen aangetroffen die afkomstig waren uit de betreffende winkel. De politie is op zoek naar getuigen van de inbraak en naar getuigen die gezien hebben dat de auto werd achtergelaten danwel personen bij de vindplaats van de auto hebben gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie Land van Cuijk, tel: 0485 ? 355555.

CONTROLE SNELHEID
Tijdens een snelheidscontrole op de Vorleweg in Mill zijn dinsdagmiddag 27 bestuurders bekeurd die te hard reden. De snelheid van 153 passanten is gemeten waarvan de hoogste 81 km/u. bedroeg. Op de Graafseweg in Mill reden dinsdagmiddag 3 bestuurders te hard. Hier is de snelheid van 161 passanten gemeten. De hoogste snelheid bedroeg 103 km/u.

ALCOHOL
Een 57 jarige man uit Sint Hubert is dinsdagnacht bekeurd omdat hij onder invloed van alcohol reed. De man werd gecontroleerd op de Pastoor Jacobsstraat in St. Hubert. Na de blaastest op het bureau kreeg hij een rijverbod van 1 uur en een boete van f. 390,-.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie