Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overhandigin bordjes 'Erkend samenwerkingsverband' Limburg

Datum nieuwsfeit: 20-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BOUWRADIUS

Gedeputeerde Eurlings overhandigt bordjes 'Erkend samenwerking

PERSBERICHT

Gedeputeerde Eurlings overhandigt bordjes 'Erkend samenwerkingsverband Bouwradius'

Tijdens een bijeenkomst op 20 januari in Weert overhandigt drs. M.J.A. Eurlings, gedeputeerde van de provincie Limburg, bordjes 'Erkend samenwerkingsverband Bouwradius' aan de vier Limburgse samenwerkingsverbanden in de bouw.
Deze samenwerkingsverbanden, waarbij bijna alle regionale leerbedrijven in de bouw zijn aangesloten, spelen bij de beroepsopleidingen een belangrijke rol. Het speciale gevelbordje dat ze namens Bouwradius Landelijk orgaan beroepsonderwijs ontvangen, is het zichtbare bewijs van het feit dat ze voldoen aan de criteria die door de bouwsector worden gesteld.

Dit jaar kunnen in Limburg zo'n 200 schoolverlaters beginnen met een bouwopleiding, waarbij ze leren en werken tegelijk. In Limburg is veel vraag naar vakmensen in de bouw. Daarom wordt op de bijeenkomst ook aandacht geschonken aan de Limburgse Bouw Doeweek. In het kader van deze actie, die van 31 januari tot en met 4 februari wordt gehouden, maken duizenden jongeren door middel van doe-activiteiten kennis met de beroepen in de bouw en de aanverwante branches. %

20 jan 00 12:20

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie