Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voor lief lanceert Personal Valentine Song

Datum nieuwsfeit: 20-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
2000-01-20

Voor lief,

Voor lief, lanceert Personal Valentine Song

www.voorlief.nl

Nog nooit was Valentijnsdag zo leuk deze eeuw. De band Voor lief, (met komma, eerder onder andere in het voorprogramma van Bløf) komt met de Personal Valentine Song; een liefdesliedje waarin een naam naar keuze wordt bezongen. Iemand die eens iets anders wil dan het anonieme kaartje kan nu via www.voorlief.nl anoniem en gratis een muzikaal e-mailtje sturen naar zijn of haar valentijn.

De gelukkige valentijn krijgt het e-mailtje natuurlijk pas op Valentijnsdag zelf. Zij bevat, naast een persoonlijke boodschap van de afzender, een link naar de Personal Valentine Song. Eén klik en het downloaden van dit liedje begint.

Personal Valentine Song
De Personal Valentine Song van dit jaar is een up-tempo liefdesliedje rondom de naam van de valentijn. De naam die door de afzender is ingetikt wordt door text-to-speech software omgezet in geluid. dit geluid wordt vervolgens in de valentine song gemixed. Op dat moment is de valentine song een Personal Valentine Song geworden en klaar voor verzending.

English statement
Valentine? Never was a personal song this impersonal. Give us the name of your valentine and we will create a Personal Valentine Song with your sweetheart's name in it! Where will it lead to ? Click www.voorlief.nl to continue (and listen to an example for valentine Kees).

Voor lief,
Voor lief, is opgericht in 1997 en is marktleider op het gebied van Personal Valentine Songs. De band levert een brede reeks aan producten en diensten die ontwikkeld zijn om mensen meer mogelijkheden te bieden tot een prettiger en gemakkelijker gebruik van hun oren, ongeacht waar, wanneer en hoe zij dat willen.

Voor meer informatie en of beeldmateriaal:
Voor lief, VOF., Thomas Maas, manager +31(0)15-2190048 of e-mail: (thomas@voorlief.nl)

Een samenvatting van dit persbericht, een voorbeeld van de Personal Valentine Song (voor Kees) en andere liedjes van Voor lief, zijn te vinden op de Voor lief, website op pagina www.voorlief.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie