Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Moyra-Stava-Morena-Prijs voor Vogelopvangcentrum Fûgelpits

Datum nieuwsfeit: 20-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

FUGELPITS

Vogelopvangcentrum 'Fûgelpits' krijgt Moyra-Stava-Morena-Prijs

Persbericht, 20 januari 2000

Vogelopvangcentrum 'Fûgelpits' krijgt Moyra-Stava-Morena-Prijs.

De vele honderden met olie besmeurde vogels, die het slachtoffer werden van de ramp met de tanker Erika voor de kust van Bretagne, verblijven al weken in het Vogelopvangcentrum Fûgelpits.

Het aantal dieren is dermate groot en hun toestand is zo ernstig, dat er in de afgelopen periode veel extra werk verzet moest worden. En nog steeds worden ze dag en nacht verzorgd, want de vogels zijn er te slecht aan toe om al teruggezet te kunnen worden in de natuur.

Om de extra inzet van alle medewerkers van het vogelopvangcentrum te belonen en een bijdrage te leveren aan de hoge kosten van de schoonmaak en verzorging van de vogels, heeft de Moyra Stava Morena Stichting besloten haar jaarprijs 2000 ter grootte van fl. 30.000,- aan 'Fûgelpits' toe te kennen.

De prijs wordt uitgereikt op zaterdag 22 januari a.s. om 12.00 uur in het Vogelopvangcentrum 'Fûgelpits', Singel 34 in Anjum.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie