Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grondverkopen bedrijventerreinen Breda tweede helft 1999

Datum nieuwsfeit: 20-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

GRONDVERKOPEN N.V. BRIM TWEEDE HELFT 1999

De Raad van Commissarissen van de N.V. BRIM (N.V. Maatschappij ter bevordering van industrievestiging in Breda) heeft van september tot en met december 1999 een groot aantal grondverkopen goedgekeurd. Het betreft een oppervlakte van totaal ongeveer 89.585 m². De verkopen hebben betrekking op de bedrijventerreinen Achter-Emer, Hazeldonk, Hoogeind I, Steenakker en nabij bedrijventerrein De Lind in Prinsenbeek.

Bedrijventerrein Achter-Emer


- Aan Boot Bouwtechnisch Buro te Breda is voor de vestiging c.q. verplaatsing van een viertal bedrijven naar het bedrijventerrein Achter-Emer + 8.560 m² grond verkocht.


- De heren S.P. en R.W. van der Steen uit Breda kochten + 1.050 m² grond aan het Weidehek, voor de vestiging van Plastigi Nederland B.V.


* Voor de verplaatsing van Delta Light Nederland B.V. kocht Sil Beheer B.V. te Bavel + 1.815 m² grond.

* Aan Snelrewaard Beheer 3 B.V. uit Breda is + 6.185 m² grond verkocht voor de verplaatsing van onder andere Nijkamp B.V.

Hazeldonk

* Op het bedrijventerrein Hazeldonk kocht B.V. Beleggingsmaatschappij Heerkens van Bavel te Tilburg + 54.850 m² grond voor de vestiging van het Europees Distributiecentrum voor Spareparts van Daewoo.

Hoogeind I

* Van Wezel Verpakkingen Breda B.V. te Breda kocht + 4.440 m² grond op het bedrijvenpark Hoogeind voor de uitbreiding van het bedrijf.

Nabij Bedrijventerrein De Lind in Prinsenbeek

* Aan Pristone B.V. Natuursteen te Prinsenbeek is + 1.455 m² grond verkocht nabij bedrijventerrein De Lind in Prinsenbeek voor de uitbreiding van het bedrijf.

* Ook Ad Roovers Verhuur v.o.f. te Prinsenbeek kocht + 2.260 m² grond nabij het bedrijventerrein De Lind in Prinsenbeek, voor de uitbreiding van het bedrijf.

* Aan de Brielsedreef te Prinsenbeek kocht de heer H.J.M. de Man uit Prinsenbeek + 1.286 m² grond voor verplaatsing van De Man Belastingadviesburo.

Steenakker

* McDonald's Nederland B.V. te Amsterdam kocht op bedrijventerrein Steenakker + 3.558 m² grond voor de bouw van een McDonald's restaurant met een McDrive.

* Aan V-Twin Workshop te Breda is voor de verplaatsing van het bedrijf + 2.031 m² grond verkocht.

* Voor de verplaatsing van het bedrijf naar bedrijventerrein Steenakker kocht Profile Tyrecenter uit Breda er + 2.095 m² grond.

Breda, 20 januari 2000.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie