Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Discussieavond Hoger Onderwijs- en Onderzoeksplan Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 20-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Discussieavond Hoger Onderwijs- en Onderzoeksplan 20 januari 20.00

De HOOP 2000-werkgroep van de SRVU Studentenvakbond te Amsterdam presenteert op donderdagavond 20 januari 2000 om 20.00 in vE90, Van Eeghenstraat 90 in Amsterdam, de HOOP-discussieavond.

Op deze avond zullen onderwijsactieve studenten van de Vrije Universiteit met elkaar in discussie gaan over de belangrijkste punten uit het HOOP, zoals deregulering en internationalisering. Ook mensen uit de landelijke (onderwijs)politiek, zoals Fransien van ter Beek (voorzitter Landelijke Studentenvakbond) en Mohammed Rabbae (Tweede Kamerlid GroenLinks op onderwijs) zullen hun mening geven over zaken zoals gedifferentieerd collegegeld en eventuele fusies tussen HBO-instellingen en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie