Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vragen CDA aan minister van Verkeer infrastructuur Limburg

Datum nieuwsfeit: 20-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Tweede Kamer der Staten Generaal

vragen20.001 vragenformulier 20 januari 2000

Gemaakt: 20-1-2000 tijd: 14:19

Vragen van de leden Leers en Stroeken (CDA) aan de minister van Verkeer en Waterstaat over de infrastructuur in Limburg (N271). (Ingezonden 20 januari 2000)


1

Klopt het dat er geen geld is voor de uitvoering van het door Rijkswaterstaat in het kader van `Duurzaam veilig' ontwikkelde plan voor de Rijksweg N 271. 1)


2

Hoe kunt u verklaren dat er - in weerwil van concrete afspraken met de gemeente Swalmen en de bereidheid van die gemeente om een forste financiële bijdrage te leveren aan de verbetering van 6 kruispunten - nu opnieuw vertraging dreigt?


3

Klopt het dat overwogen wordt dan maar het `oude plan' opnieuw uit de kast te halen? Hoe strookt dit met het beleid rondsom het aktieprogramma «Duurzaam Veilig»?


4

Bent u bereid op zo kort mogelijk termijn met de gemeente te overleggen opdat duidelijk wordt waar de mensen in Swalmen aan toe zijn?

Dagblad De Limburger 19 januari jl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie