Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oprichting van 'Vakbond' voor huisdierbezitters

Datum nieuwsfeit: 20-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

'Vakbond' voor huisdierbezitters opgericht

Onder de naam Platform Verantwoord Huisdierenbezit (PVH) manifesteert zich per 1 november 1999 een vakbond voor huisdierbezitters. Voorlichting over het verantwoord houden van huisdieren en lobbying voor het mogen houden van bepaalde soorten huisdieren vormen de voornaamste doelstellingen. De initiatiefnemer voor het Platform is de Stichting voor Gezelschapsdieren, die al jaren een overlegorgaan vormde tussen betrokkenen rond het huisdier.

Aanleiding voor de oprichting van de vakbond voor de huisdierbezitter vormen de plannen voor een nieuwe wetgeving, waarin veel huisdieren simpelweg verboden zullen worden. Daarom is het naar de mening van het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie