Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Leidsche Rijn Utrecht krijgt eigen bibliotheek in 2005

Datum nieuwsfeit: 21-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

Bibliotheek Leidsche Rijn

In het stadsdeelcentrum van Leidsche Rijn Utrecht vindt u vanaf 2005 een grote, moderne bibliotheek, tevens halte aan de elektronische snelweg. De bibliotheek zal onderdeel uitmaken van een cultuur- en informatiecentrum. Dit centrum bevat ruimten voor o.a lezingen, cursussen, ontmoetingen, en exposities. Ook is er een theaterzaal, kunstuitleen en het servicecentrum met gemeentelijke loketten.

Zolang het nog niet zover is, komen er in de wijken van Leidsche Rijn Utrecht tijdelijke bibliotheekvoorzieningen. De tijdelijke voorzieningen zullen worden gerealiseerd bij scholen en/of door middel van een boekenbus. Tot die tijd kan men gebruik maken van de reeds bestaande vestigingen van de Gemeentebibliotheek in de stad Utrecht.

De dichtsbijzijnde voor het gebied Leidsche Rijn zijn:
* Bibliotheek Kanaleneiland, Trumanlaan 70
* Bibliotheek Oog in Al, Park Oog in Al.
* De Centrale Bibliotheek vindt u op de Oudegracht 167.
Meer informatie over Leidsche Rijn? Bezoek de site van het projectbureau Leidsche Rijn. Binnenkort kunt u over de openbare bibliotheek Leidsche Rijn via onze eigen site meer informatie vinden.

Voor inlichtingen: mw. M. Hopma 030-2861876 (M.Hopma@utrecht.nl)


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie