Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FC Groningen contracteert vier jeugdspelers

Datum nieuwsfeit: 21-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

FC Groningen contracteert vier jeugdspelers

Datum : 21-1-2000 Tijd :17:2:14

FC Groningen is uitermate verheugd u mee te kunnen delen tot een accoord te zijn gekomen met vier talentvolle jeugdspelers.

Arnold Kruiswijk (02-11-1984), Arjen Robben (23-01-1984) en Jordi Hoogstrate (02-06-1983) hebben allen een overeenkomst getekend voor een periode van zes seizoenen. Sergio van Dijk (06-08-1982) heeft getekend voor een periode van vier seizoenen. Bovengenoemde spelers voetballen allemaal vanaf hun 12e jaar bij FC Groningen en hebben de gehele jeugdopleiding bij FC Groningen tot nu toe doorlopen. Arjen Robben en Arnold Kruiswijk zijn beide jeugdinternationals.

Genoemde spelers zullen deel gaan uitmaken van het Talentenfonds FC Groningen. Dit fonds is vorig jaar opgericht met als doel extra geld te genereren ten behoeve van de jeugdopleiding van FC Groningen. Participanten kunnen hiermee veilig investeren in de carrière van veelbelovend toptalent. De inschrijftermijn van het Talentenfonds eindigt op 15 april 2000.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie