Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanbieding van geluks-hoefijzers via Internet

Datum nieuwsfeit: 21-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Geluk is te koop!

Datum: 21-1-2000

Geluk is te koop!

Hilversum 21 januari 2000

Persbericht

E-commerce heeft de toekomst, en Nederlandse bedrijven zouden veel meer moeten profiteren van de mogelijkheden van handel op internet. Vanuit het kleine Nederland kun je via internet immers je afzetgebied uitbreiden tot de hele wereld.

Veel bedrijven durven niet, of weten niet hoe ze het moeten aanpakken. Drie factoren zijn inmiddels zonder meer belangrijk gebleken: specialisatie, kwaliteit, en geluk. Een zeer gespecialiseerd produkt vindt immers aftrek over de hele wereld - als het tenminste een goed produkt is. En geluk... dat kun je sinds kort kopen op internet!

www.7997.com

7997 verkoopt sinds kort vanuit Hilversum, prachtige hoefijzers over de hele wereld. Het gaat om echte, gebruikte hoefijzers, die volgens een speciaal procédé zijn schoongemaakt en vervolgens voorzien zijn van een laagje chroom, koper, of 24 karaats goud. De hoefijzers worden verzonden in een cadeauverpakking met twee bijpassende hoefnagels, en een boekje met verhalen en anekdotes over hoefijzers, en instructies voor het gebruik van het hoefijzer. Moet het hoefijzer met de open kant boven hangen, of juist onder? Waar komt dit volksgeloof vandaan? De antwoorden vindt u in het boekje.

De hoefijzers worden - zoals gezegd - via internet aangeboden. De betaling gebeurt op een absoluut veilige manier, via credit cards. De verzending gebeurt per post.Wereldwijd. Als u een hoefijzer cadeau wilt geven, kunt u het direct naar de gelukkige persoon laten sturen, desgewenst met een persoonlijke boodschap van uzelf bijgesloten op een mooi kaartje. In Nederland ontvangt u uw bestelling binnen 3 dagen, in Amerika binnen 10, in Rusland (daar kunnen ze noch wel wat geluk gebruiken) binnen 12 dagen.

7997 voldoet daarmee zonder enige twijfel aan de drie voorwaarden voor succes op internet: een zeer gespecialiseerd aanbod, hoge kwaliteit, en: veel geluk!

Zoekt u een origineel cadeau voor een relatie of vriend in binnen of buitenland: bezoek de website van 7997 en bestel een hoefijzer. Ook zeer geschikt als prijs, als aanmoediging, of gewoon: als cadeautje voor uzelf. Om de prijs hoeft u het niet te laten. Die is alleszins redelijk - en zelfs absoluut goedkoop als u een origineel cadeau zoekt voor iemand in het buitenland.

Lucas Pijfers
7997.com
voor informatie: (info@7997.com)

Organisatie: 7997.com

adres: Ruitersweg 35-37

postcode: 1211 KT

woonplaats: Hilversum

Telefoon: 035 - 6 236 828

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie