Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht-West

Datum nieuwsfeit: 22-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster West-Utrecht (districten Lekstroom, Rijn & IJssel en Vecht & Venen)

Zaterdag 22 januari 2000, 11.00 uur

Politie verwijderd groep lastige jongeren
Maarssen - De politie heeft vrijdagavond rond middernacht in de Duivenkamp een grote groep jongeren verwijderd die overlast veroorzaakten. De groep bestaande uit ruim twintig jongeren, gedroeg zich luidruchtig en gooiden kliko's omver.

Als de groep verdwenen is, ontdekt de politie, mede op aanwijzen van getuigen, dat zowel van het bejaardencentrum als van een kinderdagverblijf een ruit is vernield. Een onderzoek naar de daders wordt ingesteld.

Skikleding gestolen
Nieuwegein - De afgelopen nacht is bij een inbraak in een sportzaak aan de Nijverheidsweg een grote hoeveelheid skikleding gestolen. Inbrekers hadden aan de zijde van de Industrieweg een etalageruit vernield, waarna zij hun slag konden slaan.

Een voorbijganger vond nieuwe skikleding in het gras liggen en ontdekte de inbraak. De waarde van de gestolen goederen loopt in de duizenden guldens. De recherche van het politiedistrict Lekstroom stelt een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie